Răzvan Ciobanu a murit! Creatorul de modă și-a pierdut viața într-un accident de mașină

Publicat pe

Răzvan Ciobanu a murit! La 43 de ani, creatorul de modă Răzvan Ciobanu și-a pierdut viața în urma unui accident rutier violent. Se pare că designerul avea viteză excesivă și a pierdut controlul mașinii, intrând într-un copac.

Creatorul de modă Răzvan Ciobanu a murit în această dimineață, în urma unui accident rutier. Designerul a fost găsit de echipaj, se pare, la distanță de autoturism, ceea ce indică faptul că, cel mai probabil, acesta nu a purtat centură.

Cadrele medicale sosite la fața locului nu au mai putut face nimic, ulterior corpul neînsuflețit al lui Răzvan Ciobanu fiind transportat la morga cimitirului central din Constanța.

Se pare că designerul era singur în autoturism. Din cauza vitezei excesive, a pierdut controlul volanului și s-a izbit cu violență de un copac, pierzându-și viața chiar în a două zi de Paște.

 

Citește și: Răzvan Ciobanu, adevărul despre datoriile pe care le are: 'Sunt pregătit să-mi asum orice'

Citește și: Răzvan Ciobanu, în dosarul Droguri pentru VIP-uri'. A fost achitat!

Răzvan Ciobanu a murit! Creatorul de modă și-a pierdut viața într-un accident de mașinăRăzvan Ciobanu a murit! Creatorul de modă și-a pierdut viața într-un accident de mașină
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter