Ultima postare pe Facebook a lui Răzvan Ciobanu, înainte de a-și pierde viața într-un accident rutier

Publicat pe

Răzvan Ciobanu era destul de activ în mediul online, înainte de a muri a făcut o postare pe Facebook. Creatorul de modă s-a stins din viață în a doua zi de Paște într-un teribil accident de mașină. 

Răzvan Ciobanu era destul de discret în ceea e privește viața lui personală. Își ținea fanii, dar și clientele la curent cu ceea ce făcea în viața profesională. Posta diferite creații semnate de el, se mândrea cu rochiile lui pe care le purtau și vedetele.

În ultima sa postare pe Facebook, din data de 21 aprilie, acesta a vorbit despre cluburile prin care a petrecut în ultima vreme și a postat o fotografie în care apărea într-o ținută lejeră, extravagantă.

https://www.facebook.com/razvan.ciobanu.razvan/posts/2157808390961607

Răzvan Ciobanu a murit a doua zi de Paște într-un accident rutier

Creatorul de moda Razvan Ciobanu a murit in aceasta dimineata, in urma unui accident rutier. Designerul a fost gasit de echipaj, se pare, la distanta de autoturism, ceea ce indica faptul ca cel mai probabil acesta nu a purtat centura.

Cadrele medicale sosite la fata locului nu au mai putut face nimic, ulterior corpul neinsufletit al lui Razvan Ciobanu fiind transportat la morga cimitirulul central din Constanta.

Foto: Arhivă

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter