Dana Nălbaru, despre fetița adoptată. Micuța a trecut prin multe greutăți până la vârsta de 6 ani: ”Am încredere că…”

Publicat pe

Nu mulți ar face gestul pe care Dana Nălbaru și Dragoș Bucur l-au făcut pentru o fetiță de etnie romă. Micuța a fost adoptată de celebrul cuplu, iar acum este fericită și are parte de o educație aleasă. Dana Nălbaru a povestit despre fetița sa, Roxana.

Când au mers să adopte un copil, Dana Nălbaru și Dragoș Bucur au cerut o listă cu copiii care sunt greu de adoptat. Viitorul micuței Roxana va fi unul frumos, pentru că părinții ei adoptivi au grijă să-i ofere o viață așa cum merită. Micuța are 6 ani și a trecut prin multe până la această vârstă.

Dana Nălbaru a declarat că fetița merge acum la școală și deja și-a făcut prieteni. Roxana a fost foarte bine primită în familie chiar și de cei doi copii ai vedetei.

„Noi nu ne-am temut de nimic. Eu nu sunt rasista, nu ma intereseaza ce cred oamenii din jur. Am incredere ca impreuna cu Dragoș o sa reusim sa o pregatim pentru viata. Ea a facut niste progrese extraordinare. Are 6 ani, a trecut prin niste lucruri foarte grele. O admir pentru cum este si pentru taria pe care o are. Acum merge la scoala, si-a facut prieteni, e pe un drum extraordinar de bun. Chiar suntem mandri de ea', a spus Dana Nălbaru, potrivit Adevărul.

FOTO: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe viva.ro