Roxana Ionescu se mândrește cu inelul de logodnă. Viitoarea mămică a spus DA

Publicat pe

Roxana Ionescu va deveni mamă pentru prima oară. Acesta este marea bucurie din viața ei, dar și faptul că a fost cerută în căsătorie. Ea se mândrește cu inelul primit de la Tinu Vidaicu, curând vor deveni soț și soție. 

Roxana Ionescu a fost cerută în căsătorie de Tinu Vidaicu, la sfârşitul lunii aprilie, după ce au aflat că vor deveni părinți. Vedeta urmează să nască în luna octombrie și trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața ei, însă, nunta va avea loc cel mai probabil anul viitor, scrie Libertatea.

„Este cel mai frumos lucru după ce am aflat vestea de bebe. Cumva, anul ăsta a început în forţă şi o să se termine la fel pentru că în octombrie este data în care vom face cunoştinţă cu bebe. După care, la anul vor fi toate cele, nunta… Nu fac nunta anul acesta”, a declarat Roxana Ionescu pentru Antena Stars.

Ea a postat acum o imagine cu inelul:  „Nu există iubire care să se simtă ca a ta, în lumea asta. Și aș spune da din nou și din nou'a scris vedeta pe Instagram.

Roxana Ionescu se mândrește cu inelul de logodnă. Viitoarea mămică a spus DARoxana Ionescu se mândrește cu inelul de logodnă. Viitoarea mămică a spus DA

Roxana Ionescu, prima imagine cu burtica de gravidă. „Mama Natură' va avea un băiețel

Recent, vestea că „Mama Natură' (poreclă pe care a primit-o pentru formele ei voluptuoase) va avea un copil a explodat a făcut înconjurul presei mondene, fosta vedetă de televiziune fiind încă una dintre preferatele publicului.

Roxana Ionescu și Tinu Vidaicu, iubitul ei, au făcut marele anunț la petrecera pe care au dat-o, la finele lunii aprilie, în Timişoara, dar confirmarea a venit abia ieri, când viitoarea mămică a scris un mesaj emoționant pe contul ei de socializare, unde a postat și prima fotografie în care burtica ei este vizibilă.

Foto: Facebook, Instagram 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter