Felix Baumgartner era să o părăsească pe Mihaela Rădulescu. Motivul e neașteptat: ”A început să țipe la mine”

Publicat pe

De câțiva ani, în viața Mihaelei Rădulescu este liniște și se bucură din plin de relația pe care o are cu Felix Baumgartner. Prezentatoarea TV a povestit la Ferma cum era să o părăsească iubitul ei, iar motivul este unul total neașteptat.

Diva de la Monaco a intrat pentru câteva ore în Ferma, unde a gătit alături de concurenți. Mihaela Rădulescu a povestit despre iubitul ei, Felix Baumgartner, și cum a fost acesta la un pas să o părăsească. Vedeta a dezvăluit că a vrut să-i facă o surpriză, iar când acesta nu se afla acasă, Mihaela Rădulescu a vrut să-l surprindă cu ceva gătit de ea, dar Felix nu a reacționat deloc cum se aștepta vedeta.

Era pentru prima dată când Felix Baumgartner locuia cu o femeie în casă și s-a supărat când a văzut că Mihaela Rădulescu a umblat prin lucrurile din bucătărie fără să-i ceară lui permisiunea.

„De la asta era să mă părăsească Felix. Nu era din vina prăjiturii. Era pentru că nu i-am zis că mă apuc de gătit. El este genul acela care, dacă îi atingi lucrurile din casă și nu i le pui la loc, s-a terminat… M-am apucat de gătit eu în casa lui, fără să cer permisiunea, că era omul plecat și am zis că-i fac și eu o surpriză. Mamă, și când a venit ăla și a simțit miros de mâncare, în loc să facă fața aia de bărbat fericit că i-a gătit femeia, a început să țipe la mine: „Ce faci, mă, acolo? Ce-i cu mirosul ăsta? Ai luat alea din bucătărie? Ai gătit în vasele mele?'. El nu gătise niciodată și nici nu mai locuise cu vreo femeie în casă', a dezvăluit Mihaela Rădulescu.

FOTO: Facebook

Felix Baumgartner era să o părăsească pe Mihaela Rădulescu. Motivul e neașteptat: 'A început să țipe la mine'Felix Baumgartner era să o părăsească pe Mihaela Rădulescu. Motivul e neașteptat: 'A început să țipe la mine'

 

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter