Felix Baumgartner era să o părăsească pe Mihaela Rădulescu. Motivul e neașteptat: ”A început să țipe la mine”

Publicat pe

De câțiva ani, în viața Mihaelei Rădulescu este liniște și se bucură din plin de relația pe care o are cu Felix Baumgartner. Prezentatoarea TV a povestit la Ferma cum era să o părăsească iubitul ei, iar motivul este unul total neașteptat.

Diva de la Monaco a intrat pentru câteva ore în Ferma, unde a gătit alături de concurenți. Mihaela Rădulescu a povestit despre iubitul ei, Felix Baumgartner, și cum a fost acesta la un pas să o părăsească. Vedeta a dezvăluit că a vrut să-i facă o surpriză, iar când acesta nu se afla acasă, Mihaela Rădulescu a vrut să-l surprindă cu ceva gătit de ea, dar Felix nu a reacționat deloc cum se aștepta vedeta.

Era pentru prima dată când Felix Baumgartner locuia cu o femeie în casă și s-a supărat când a văzut că Mihaela Rădulescu a umblat prin lucrurile din bucătărie fără să-i ceară lui permisiunea.

„De la asta era să mă părăsească Felix. Nu era din vina prăjiturii. Era pentru că nu i-am zis că mă apuc de gătit. El este genul acela care, dacă îi atingi lucrurile din casă și nu i le pui la loc, s-a terminat… M-am apucat de gătit eu în casa lui, fără să cer permisiunea, că era omul plecat și am zis că-i fac și eu o surpriză. Mamă, și când a venit ăla și a simțit miros de mâncare, în loc să facă fața aia de bărbat fericit că i-a gătit femeia, a început să țipe la mine: „Ce faci, mă, acolo? Ce-i cu mirosul ăsta? Ai luat alea din bucătărie? Ai gătit în vasele mele?'. El nu gătise niciodată și nici nu mai locuise cu vreo femeie în casă', a dezvăluit Mihaela Rădulescu.

FOTO: Facebook

Felix Baumgartner era să o părăsească pe Mihaela Rădulescu. Motivul e neașteptat: 'A început să țipe la mine'Felix Baumgartner era să o părăsească pe Mihaela Rădulescu. Motivul e neașteptat: 'A început să țipe la mine'
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter