Alexia Eram, pictorial super sexy în VIVA!, la 20 de ani. Fiica Andreei Esca arată fabulos

Publicat pe

Alexia Eram a acceptat provocarea de a poza pentru un pictorial VIVA!, iar rezultatul a întrecut orice așteptări. Iată cum arată, la 20 ani, fiica Andreei Esca în primul ei pictorial sexy!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Alexia Eram a împlinit de curând 20 de ani și a marcat momentul și prin intermediul unui pictorial de modă absolut fabulos în revista VIVA! Chiar dacă a pozat pentru prima oară într-o asemenea ipostază, fiica Andreei Esca s-a descurcat ca un model profesionist.

Alexia Eram a pozat ca un adevărat fotomodel

De altfel, Alexia nu apare pentru prima oară în revista VIVA!, de departe cea mai specială ședință foto a ei fiind una de acum 20 de ani, când mama ei a pozat cu ea în brațe, bebeluș, un shooting memorabil în istoria revistei. Ulterior, Alexia a apărut din nou, alături de mama și de fratele ei, Aris, în 2016, pe coperta revistei VIVA!, dar și în 2019, în formulă completă, de familie, împreună cu părinții și cu fratele ei.

Alexia Eram, pictorial super sexy în VIVA!, la 20 de ani. Fiica Andreei Esca arată fabulosAlexia Eram, pictorial super sexy în VIVA!, la 20 de ani. Fiica Andreei Esca arată fabulos

Acum însă, Alexia Eram a acceptat din partea noastră o provocare de alt gen – ea apare în paginile revistei într-un editorial de modă inedit și este aproape de nerecunoscut. Alexia a slăbit vizibil și are un look extrem de sexy, o atitudine incitantă și outfituri îndrăznețe (vezi foto).

Citește și: Florin Ristei a schimbat rolurile la X Factor: „Sunt foarte mândru de poziția pe care o ocup acum”. Cum se înțelege cu ceilalți jurați / EXCLUSIV

Alexia și Mario, a „match made in heaven”

Deși abia a împlinit 20 de ani, Alexia Eram are deja o relație de lungă durată cu Mario Fresh, cei doi formând unul dintre cuplurile cele mai invidiate din showbizul autohton. Povestea lor de dragoste a început acum 4 ani, pe când ea avea doar 16 ani și el, 17, dar a rezistat chiar și în pofida distanței, pentru că Alexia studiază la o facultate din Londra.

Mai mult, cei doi se gândesc chiar și la căsătorie, artistul recunoscând că momentul în care își va cere iubita de soție va fi unul memorabil.

„Cererea în căsătorie o să fie mult, mult, mult mai nebună. Ei i-am zis că nici măcar nu se aşteaptă la aşa ceva. N-o să zic aici, îți dai seama. O am în cap de foarte mult timp. Ceva… altfel. O să am vreo 16 cameramani după mine. O să fie ceva frumos (…) Alexia e doar perfectă pentru mine”, a mărturisit Mario Fresh la emisiunea ,,Rai da buni.

Citește și: Petre Roman și Silvia Chifiriuc, apariție rară alături de fiul lor. Ce mult a crescut Petrus și cât de bine seamănă cu tatăl lui

Foto: VIVA!, Instagram

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter