Alina Ceușan, ipostază extrem de sinceră: „Am vrut să vedeți fotografii reale. Așa arată corpul meu la două zile după ce-am născut!”

Publicat pe

Alina Ceușan e în culmea fericirii după ce a devenit mămică. Tânăra vedetă a filmat aproape întregul proces, spre uimirea fanilor care au putut să o vadă în travaliu. Din păcate, Ceușan nu a putut naște natural, așa că medicii au fost nevoiți să îi facă cezariană. Acum, la două zile după ce a născut, bloggerița își arată trupul.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Sinceră și extrem de deschisă, Alina Ceușan a ales să împărtășească cu urmăritorii de pe Instagram multe fotografii din maternitate. Printre acestea se numără și cele cu burtica.

Nicio femeie nu se reface prea repede după o naștere, fie că este naturală sau prin cezariană. Spre deosebire de vedetele care apar cu un abdomen plat, la câteva luni după naștere, Alina a postat fotografii reale cu corpul ei, la doar două zile după ce a devenit mămică.

Alina Ceușan, ipostază extrem de sinceră: „Am vrut să vedeți fotografii reale. Așa arată corpul meu la două zile după ce-am născut!'Alina Ceușan, ipostază extrem de sinceră: „Am vrut să vedeți fotografii reale. Așa arată corpul meu la două zile după ce-am născut!'

Alina Ceușan: „Am vrut să vedeți fotografii reale. Așa arată corpul meu la două zile după ce-am născut!'

„Nu există o micșorare minune după naștere. Am vrut să vedeți niște fotografii reale: așa arată corpul meu la două zile după ce l-am adus pe lume pe Rock. Încă suntem în spital.

Port lenjerie intimă de unică folosință, din plasă, absorbante. Mușchii mei abdominali par absenți, iar burta arată de parcă aș fi însărcinată în 5 luni sau mai mult. Încă merg la baie cu perfuziile după mine.

Uterul se contractă de fiecare dată când alăptez. Da, poți purta o centură postnatală și poți să încapi într-o rochie, da, este adevărat că pierzi niște kilograme instant (copilul, lichidul, placenta… ) Dar mamelor, acordați-vă timp! A fost nevoie de 9 luni pentru ca bebelușul vostru să crească. Oferiți-vă cel puțin la fel de mult timp pentru a reveni la normal.

Poate acum este un alt normal, o versiune 2.0 a ta. Fii răbdătoare și fericită și bucură-te de momentele acestea. Asta este ceea ce-mi spun mie și ceea ce vă spun și vouă acum. În final totul se merită. Uită-te la fățuca mică. Da, mi-am spălat părul și m-am machiat la 2 zile după ce am născut, dar din nou, asta sunt eu. Dacă și pe tine te face fericită, fă-o).'

Postarea Alinei Ceușan a adunat aproape 100.000 de reacții în doar câteva ore și sute de comentarii. Urmăritoarele au felicitat-o pentru curajul de a arăta realitatea și de a nu afișa o imagine perfectă la câteva ore după naștere, așa cum au făcut-o atât de multe persoane publice.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter