Jador, implicat într-un accident! Bolidul de lux, grav avariat: "Am blocat toată intersecția. Mașina era distrusă"

Publicat pe

Jador a tras o sperietură zdravană, după ce a fost implicat într-un accident! Mașina de lux a artistului a fost lovită, iar șoferul vinovat ar fi părăsit locul faptei.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Jador a fost implicat într-un accident, în urma căruia mașina sa de lux a fost serios avariată. El a povestit pe vlog ce s-a întâmplat exact, cum a fost lovit în plin de o dubă, într-o intersecșie, iar șoferul a plecat de la locul cu pricina.

Artistul a mers la Poliție pentru a anunța accidentul.

Citește și: Detalii din culisele X Factor. Delia spune totul despre relația cu Loredana:„Motivul pentru care nu am avut o relație strânsă de prietenie…'/ EXCLUSIV

„Mă duc să declar accident acum, în loc să mă uit la emisiunea mea. Ce dragi îmi sunt mie polițiștii și doctorii. Să vă explic cum a fost…M-am urcat în mașină, am ieșit pe strada principală. Mergeam înainte, iar un om semnaliza la stânga, cu o dubă. Omul, de fapt, a făcut dreapta și m-a lovit, am blocat toată intersecția. M-am dus la mașină, era nenorocită toată aripa dreaptă.

Citește și: Alina Ceușan, ipostază extrem de sinceră:„Am vrut să vedeți fotografii reale. Așa arată corpul meu la două zile după ce-am născut!'

Jador, implicat într-un accident! Bolidul de lux, grav avariat: "Am blocat toată intersecția. Mașina era distrusă"Jador, implicat într-un accident! Bolidul de lux, grav avariat: "Am blocat toată intersecția. Mașina era distrusă"

Jador: „Eu vreau să-mi repar mașina, nu e vina mea, e vina omului”

Mașina era distrusă…Când am văzut asta, am așteptat, am tras pe dreapta, să vină omul, să vorbim…omul plecase de la locul accidentului. Am sunat la poliție, mi s-a spus să mă duc la accidente ușoare, să declar acolo. Eu vreau să-mi repar mașina, nu e vina mea, e vina omului.

Citește și: Raluca Aprodu va juca în serialul VLAD.Ce rol va interpreta

La accident ușoare…văd duba omului lovită, acolo. Merg acolo, îi spun: domnule, pe mine m-ați lovit. El tot spunea că m-a lovit el. Bine a fost că nu m-a lovit tare, bine că nu am pățit nimic, că nu mi-a dat în portieră…Eu nu știam ce înseamnă amiabilă' a spus Jador, pe contul său de Youtube.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter