Gabriela Cristea, surpriză inedită pentru Tavi Clonda de ziua lui: "Nu prea pot să spun chiar tot"

Publicat pe

Tavi Clonda a împlinit zilele trecut 41 de ani, prilej de care soția sa, Gabriela Cristea, a profitat pentru a-i face o surpriză de proporții. Iată ce cadou a primit concurentul de la Te cunosc de undeva de la partenera lui.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Tavi Clonda a împlinit pe 15 septembrie 41 de ani. Concurentul de la Te cunosc de undeva a avut parte de o aniversare frumoasă, presărată cu o serie de surprize, care au venit și din partea colegilor de platou, dar și din partea soției.

După ce s-a gândit destul de mult cum anume și-ar putea surprinde partenerul de ziua sa, se pare că Gabriela Cristea a găsit formula ideală pentru a-și uimi soțul.

Citește și: Detalii din culisele X Factor. Delia spune totul despre relația cu Loredana:„Motivul pentru care nu am avut o relație strânsă de prietenie…'/ EXCLUSIV

Din păcate, Tavi Clonda a dezvăluit doar o parte din surpriza de care a avut parte. Gabriela Cristea i-a luat ceva de îmbrăcat, a organizat petrecerea în cinstea lui și l-a surprins cu un cadou mai special. În privința acestuia, Tavi Clonda nu a deslușit misterul, menționând că nu poate spune totul la TV.

Citește și: Elena Chiriac rămâne în Ferma.Anisia Gafton părăsește competiția, după ce a ratat și a doua șansă

'A făcut o postare frumoasă, ăsta e cadoul. Nu prea pot să spun chiar tot. Mi-a luat ceva de îmbrăcat, dar nu foarte interesant de spus, petrecerea la care m-a ajutat 50% să o facem și în plus alte lucruri care nu se spun.', a spus Tavi Clonda la Antena Stars.

Tavi Clonda, în vizită cu familia la mama lui

La rândul lui, Tavi a hotărât să-și facă singur un cadou și să meargă să-și vadă mama la Brașov. desigur, artistul a fost însoțit de fiicele sale și de Gabriela Cristea.

Citește și: Scandal monstru între Bogdan Mocanu și Andra Voloș:„Nu-mi place să spăl rufele în public'

'Nu am mai fost deloc, decât în ianuarie. Pentru fete a fost o bucurie, pentru că au văzut curtea. S-au mai văzut odată cu bunica, cu mama, la Predeal, dar tot după șase luni. E foarte rar și fetele simt. La început nu au vrut, dar după nu mai plecau. 'Hai la bunica, hai la bunica'. A fost mișto și pentru mama că am mers la ea de ziua mea', a mai povestit solistul.

Gabriela Cristea, surpriză inedită pentru Tavi Clonda de ziua lui: "Nu prea pot să spun chiar tot"Gabriela Cristea, surpriză inedită pentru Tavi Clonda de ziua lui: "Nu prea pot să spun chiar tot"

Mesajul emoționant al Gabrielei Cristea pentru Tavi Clonda

Gabriela Cristea a ținut să marcheze momentul inclusiv pe contul ei de socializare, unde i-a făcut sufletului ei pereche o declarație emoționantă.

Citește și: Brigitte Pastramă vrea să îi cumpere un apartament fiului său.Ce condiție trebuie să respecte Robert

„Azi este ziua prințului meu pe cal alb! Sunt fericită că ne-am găsit și îi mai cer lui Dumnezeu doar sănătate, de dragostea noastră ne îngrijim noi. Te iubesc, soțul meu!', a scris Gabriela în dreptul fotografiei soțului ei.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter