Alina Ceușan, probleme cu Poliția din cauza sarcinii. Ce i s-a întâmplat vedetei

Publicat pe

Alina Ceușan a avut probleme cu Poliția în urmă cu puțin timp, iar asta din cauza faptului că vedeta nu mai poate purta centura de siguranță în mașină. 

Din această cauză, blonda a fost la un pas să fie amendată de către oamenii legii. 

Vedeta nu a mai putut să poarte centură la volan din cauza faptului că o deranja foarte tare, motiv pentru care la un control de rutină al poliției aceasta a fost la un pas de o amendă uriașă.

Oamenii legi au pus-o pe vedetă să certifice faptul că este însărcinată, iar aceasta situație a făcut-o pe vedetă să se amuze tare, dat fiind faptul că e aproape de termenul la care trebuie să nască. 

Fosta concurentă la Asia Express a postat pe pagina sa de Instagram o fotografie în care a povestit întâmplare prin care a trecut.

Alina Ceușan, probleme cu Poliția din cauza sarcinii. Ce i s-a întâmplat vedeteiAlina Ceușan, probleme cu Poliția din cauza sarcinii. Ce i s-a întâmplat vedetei

'Fața mea când polițiștii mă întreabă dacă am vreo certificare care să dovedească că sunt însărcinată. Mămă, domnule, am un buric și două bețe în loc de picioare. Chiar crezi că sunt burgeri sau beri? Mă refer la faptul că cineva te-ar minți și ar fi însărcinată doar ca să nu poarte centura de siguranță mă uimește. Purtați-vă centura de siguranță dacă puteți, pentru mine tocmai a ajuns la nivelul la care îmi deranjează burtica…(toată problema a fost, de fapt, în realitate)', a scris Alina Ceușan pe Instagram.

În vara anului trecut, Alina Ceușan s-a căsătorit cu Raul Tișa, iar acum, după jumătate de an de la nuntă, cei doi vor deveni părinți

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter