What's Up și Alice Badea, apariție de senzație. Ipostaza romantică în care au fost surprinși: "Așa să mă prindă bătrânețea"

Publicat pe

What’s Up pare să-și fi găsit, în sfârșit, liniștea! Artistul a postat o imagine în care apare îmbrățișându-și iubita și declarându-și iubirea într-un mod emoționat!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI

What’s Up și Alice Badea par mai fericiți ca niciodată și nimic nu mai pare să stea în calea fericirii lor! S-au fotografiat într-o ipostază romantică, iar imaginea a atras o serie de aprecieri și comentarii, mai ales după declarația făcută de cântăreț: „Așa să mă prindă batrâneatza / cu fata iubita lângă mine care sa ma iubească cum o iubesc EU!”, a scris el în dreptul fotografiei.

„De oamenii buni, Dumnezeu are grijă”, „Să-ți fie dorința îndeplinită”, „Aww, doamne, cât de drăguți sunteți”, sunt o parte dintre comentariile din dreptul fotografiei.

Citește și: Mihaela Rădulescu risipește orice urmă de îndoială, după zvonurile că s-a despărțit de Felix Baumgartner.Cum au fost surprinși cei doi/ FOTO

Cei doi au plecat la munte pentru câteva zile, alături de prieteni și par să se simtă excelent unul în brațele și compania celuilat. Ei au pozat romantic, culcați în iarbă, în sacul de dormit și cu focul de tabără pe fundal.

Dragoste cu năbădăi pentru What’s Up și Alice Badea

What’s Up și Alice Badea au trecut prin multe împreună și știm cu toții că relația lor nu a fost ferită de încercări. La un moment dat s-a ajuns chiar și la Poliție, din pricina comportamentului artistului. La momentul actual, lucrurile s-au liniștit și totul pare să decurgă de minune.

Citește și:Ozana Barabancea, surpriză pe patul de spital.Vedeta este infectată cu noul coronavirus și e internată de mai bine de o săptămână

După scandalul în care au fost implicați, se pare că armonia, în sfârșit, domnește în relația Whats Up – Alice. Iubita artistului a povestit la Antena Stars că a petrecut perioada de carantină alături de cântăreț și s-au bucurat unul de compania celuilalt: „Înainte chiar nu aveam timp de asta.

Îmi place foarte mult carisma lui, și felul în care povestește lucrurile este amuzant. Este plin de energie și un tonus care mie îmi lipsește. Este foarte iubitor. Romantic.

Ca defecte, uneori țipă. El fiind o fire foarte pasională, se agita foarte tare și întrece o limită a expresivității. Dar și eu am momente de genul, așa că îl înțeleg. Nu gătește! Aș vrea să gătească„, a povestit Alice.

Citește și: Costin Mărculescu ar fi împlinit astăzi 51 de ani! Ultima sa iubită, mesaj plin de regrete și furie:„Oamenii te-au abandonat când ți-a fost mai greu!'

What's Up și Alice Badea, apariție de senzație. Ipostaza romantică în care au fost surprinși: "Așa să mă prindă bătrânețea"What's Up și Alice Badea, apariție de senzație. Ipostaza romantică în care au fost surprinși: "Așa să mă prindă bătrânețea"
 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter