Andreea Bălan, primele imagini de la petrecerea organizată de ziua sa de naștere: "A arătat exact așa cum e viața mea". Surpriza de proporții de care a avut parte vedeta

Publicat pe

Andreea Bălan a împlinit 36 de ani și a avut parte de surprize de proporții de ziua ei de naștere, pe care a sărbătorit-o în compania celor dragi!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Ziua de naștere a Andreei Bălan a fost pe data de 23 iunie, însă vedeta a sărbătorit alături de cei dragi în weekend. A postat o serie de Instastoy-uri pentru a ilustra nu doar cât de bine se simte, dar și pentru a surprinde bunătățile cu care au fost tratați invitații.

Precum era de așteptat, de la petrecere nu au lipsit copiii, dar și Petrișor Ruge, partenerul de dans și prietenul Andreei Bălan sau Andreea Antonescu, colega și prietena ei de la Andre. Cel mai important, familia i-a fost aproape: mama și fetițele sale.

Citește și: S-a aflat cine este iubitul misterios al Andreei Mantea! Partenerul prezentatoarei lucrează tot în televiziune:„Sunt de 4-5 ani împreună'

'Astăzi îmi sărbătoresc ziua de naștere care a fost pe 23 iunie și alături de mine sunt oamenii mei dragi, de la echipa mea la prietenii mei, la colaboratorii mei', a transmis vedeta pe Instagram.

Mesaj special scris pe tortul primit de Andreea Bălan

Pe lângă multitudinea de mesaje și de cadouri, cea mai mare surpriză de care a avut parte vedeta a fost, fără îndoială, tortul primit din partea invitaților prezenți.

Citește și: Matteo și-a botezat fetița. Cum arată și cu cine seamănă micuța Mia:„Viața mea e completă'

Tortul, personalizat special pentru ea, a avut de toate: figurine cu ea în prim-plan, dar din decor nu a lipsit nici cea care i-a dat viață sau fetițele sale. Inclusiv colegii de scenă au fost reprezentați.

Pe desert a stat scris 'Best Show', cuvintele pe care Andreea Bălan le rostește de fiecare dată despre spectacolul pe care îl face pe scenă și care o reprezintă, notează spynews.ro.

„Am avut parte de o petrecere minunată cu oamenii dragi mie, iar tortul a fost o reală surpriză deoarece a arătat exact așa cum e viața mea, cu iubire, cu muzică, cu show, cu putere și cu mult dans”, a mai spus Andreea Bălan.

Citește și:Whats Up și Alice Badea, apariție de senzație. Ipostaza romantică în care au fost surprinși:„Așa să mă prindă bătrânețea'

Andreea Bălan, primele imagini de la petrecerea organizată de ziua sa de naștere: "A arătat exact așa cum e viața mea". Surpriza de proporții de care a avut parte vedetaAndreea Bălan, primele imagini de la petrecerea organizată de ziua sa de naștere: "A arătat exact așa cum e viața mea". Surpriza de proporții de care a avut parte vedeta

Sursa foto: Facebook, Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter