Bianca Drăgușanu i-a dus pachet lui Alex Bodi, izolat la hotel. Ce i-a adus afaceristului aflat în carantină

Publicat pe

Alex Bodi a fost plasat în carantină obligatorie la un hotel, asta după ce el a fost prins că nu a respectat autoizolarea.  În urmă cu câteva zile, Alex Bodi a fost oprit de oamenii legii după ce ar fi condus cu 104 km/h. El a fost sancționat contravențional și i s-a reținut permisul de conducere.

Omul de afaceri se află acum în carantină institutționalizată, motiv pentru care Bianca Drăgușanu a mers la el să îi aducă pachet. Cu toate că stă la un hotel de lux, iubita lui a venit să îi aducă anumite alimente și produse pe care omul de afaceri și le-a dorit, scrie Cancan.ro 

Bianca și-a făcut apariția în parcarea hotelului unde se află izolat Alex Bodi alături de asistentul ei.

Cei doi s-au împăcat de curând, după ce au fost despărțiți recent. 

„Am aterizat forțat în casa lui. Eu respect legea, dar am venit pentru că trebuia să semnăm un contract care presupune niște cauze de confidențialitate și sunt la stadiul de discuții, despre ce trebuie să se întâmple. Eu sunt supărată, rănită, dezamăgită, dar sunt de acord să îi dau un timp în care să văd că ceea ce spune este echivalent cu ceea ce face.

În momentul acesta îi dau ocazia să construiască ceva ce a stricat de unul singur. În momentul acesta construim. Eu consider că nu am greșit cu nimic și asta consideră și el.

Bianca Drăgușanu i-a dus pachet lui Alex Bodi, izolat la hotel. Ce i-a adus afaceristului aflat în carantinăBianca Drăgușanu i-a dus pachet lui Alex Bodi, izolat la hotel. Ce i-a adus afaceristului aflat în carantină

Indiferent de situație nu trebuia să ajungem la asemenea atitudine. Încercăm să ne ducem pe un drum frumos.’, a mărturisit Bianca Drăgușanu pentru Antena Stars.

Alex Bodi a fost acuzat că ar fi avut o relație extraconjugală cu Daria, o afaceristă excentrică ce trăiește la Londra. De altfel, cei doi au fost văzuți la un moment dat împreună, când Bodi nu divorțase încă de Bianca.

Deoarece speculațiile au continuat, afaceristul a ţinut să clarifice lucrurile, dacă rusoaica a fost sau nu motivul separării lui de blondină.

Hai să îți spun… Eu pe Daria am cunoscut-o cam acum o lună. Eu am avut o întâlnire cu câțiva oameni de afaceri și bancheri, la care a venit și fata aceasta care însoțea pe unul dintre partenerii mei de discuție. Atunci ne-am cunoscut iar ea s-a împrietenit cu iubitele prietenilor mei, au ieșit de câteva ore în oraș, și-au făcut unghiile împreună, chestii de genul ăsta. Așadar, să fie clar, eu nu am nici o treabă cu fata asta. Acesta este adevărul', a declarat Alex Bodi pentru WOWbiz.ro.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter