Cine ia averea lui Emil Gabor. Decizia surprinzătoare pe care au luat-o Ramona și Monica, după moartea tatălui lor

Publicat pe

Emil Gabor a fost înmormântat la finalul săptămânii trecute, doar în prezența surorii sale și a fiicei care a rămas în țară, Alina. Aceasta a fost, de altfel, cea care a avut grijă de el până în ultima clipă și care va moșteni, totodată, averea tatălui.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI

Alina, Monica și Ramona Gabor și-au pierdut, zilele trecute, și tatăl, la șapte ani după moartea mamei lor. Aflate departe de țară, una în Dubai și alta în America, fetele n-au putut veni la înmormântarea tatălui lor, cea care și-a îngrijit părintele până în ultima clipă fiind Alina, care a rămas în Bacău.

Emil Gabor s-a chinuit extraordinar de rău în ultimele luni de viață. Într-un final, n-a mai putut lupta cu toate bolile pe care le avea. În urmă cu câteva luni, plângea de dorul fetelor sale.

De aceea, averea sa – un apartament modest în Bacău va rămâne la fiica lui, Alina. Decizia au luat-o Ramona și Monica, ambele cu o situație financiară net superioară surorii lor din Bacău.

„Ele au hotărât ca apartamentul să îi rămână Alinei, care poate face orice dorește cu el. Așa este și corect, ținând cont că fata cea mare este cea care s-a ocupat de Emil în toți acești ani. Pe ea a căzut tot greul. Ea venea să îl ducă la spital, ea venea să îi facă de mâncare și curățenie. Probabil că va vinde apartamentul, Alina are casa ei și nu cred că se va muta acolo”, au dezvăluit apropiații surorilor pentru impact.ro.

Cine ia averea lui Emil Gabor. Decizia surprinzătoare pe care au luat-o Ramona și Monica, după moartea tatălui lorCine ia averea lui Emil Gabor. Decizia surprinzătoare pe care au luat-o Ramona și Monica, după moartea tatălui lor

De ce a murit Emil Gabor

„Doctorii mi-au dat vreo 9 diagnostice!', spunea Emil Gabor la începutul lui ianuarie, imediat după Sărbătorile de iarnă pe care le-a petrecut în spital.

„Dar n-am hârtia de externare, nu e la mine, e la fată, la Alina. Am zis că dacă tot nu mă simt bine să mă internez la secție de plămâni. Când a venit Monica, acum 2 ani, m-am internat la plămâni (secție de Pneumologie – n.r.). Atunci, eram tot așa, nu aveam putere, și m-a internat acolo și mi-au făcut un tratament acolo și n-am mai avut probleme 2 ani. Și acum… iar au revenit’, a declarat atunci Emil Gabor pentru ciao.ro.

Bătrânul regreta la vremea aceea că nu a putut să ia legătura cu Ramona, care „umblă mult, prin toată lumea’.

„Monica nu poate veni. Mi-a zis că nu poate să ajungă că nu sunt gata nu știu ce acte, sunt niște legi acolo la americani. Am vorbit cu ea chiar a doua zi cum a auzit că sunt internat în spital. Mi-a dat telefon și înainte de Revelion. La noi Revelionul este noaptea la 12.00, la ei, a doua zi, la 14.00′, Cât despre Ramona, bărbatul spune cu părere de rău: „Ramona… cu ea n-am putut să vorbesc. Când e la chinezi, când e la indieni, are contracte multe și umblă mult, prin toată lumea asta’, spunea Emil Gabor.

Mesajul Ramonei Gabor după pierderea tatălui

Eu și surorile mele vrem să mulțumim tuturor celor care ne-au transmis mesaje de susținere în acest moment greu prin care trecem. Trecerea iubitului nostru tată în neființă ne-a luat prin surprindere, iar faptul că atât eu, cât și Monica nu am putut ajunge la înmormântare din cauza restricțiilor de călătorie datorate virusului Covid-19 face aceste zile cu atât mai grele.

Ne bucurăm că sora noastră, Alina, dar și rudele și prietenii noștri de familie au fost alături de el până în ultimul moment. Ne rugăm în fiecare zi atât pentru el, cât și pentru mama noastră și credem că ei ne vor lumina calea de acolo de sus. Evident, moartea tatălui nostru ne afectează însă, ne dorim să trecem prin această tragedie în familie și alături de cei apropiați nouă. Vă rugăm și vă mulțumim în avans pentru respectarea intimității. Dumnezeu să îl odihnească în pace !', a scris Ramona Gabor pe Instagram.


 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter