Alina Eremia a lansat piesa #VorbePeDos, o lecţie despre iubire

Publicat pe

Cele mai frumoase piese iau nastere din experientele proprii, iar de aceasta data Alina Eremia ne surprinde cu o melodie de dragoste, plina de sensibilitate si melancolie, in egala masura.

 

#VorbePeDos este o retraire a unor amintiri frumoase intre doi indragostiti, care in final au ajuns sa isi spuna cuvinte fara rost. Mesajul piesei este acela ca vorbele pot cantari foarte mult, iar folosite ca arme, ele pot rani profund. Este foarte important sa comunicam, aceasta fiind cheia unei relatii armonioase, de lunga durata. a declarat Alina Eremia.

 

alina-eremia2

 

#VorbePeDos a luat nastere in studioul Mango Music, unde Alina a auzit un instrumental care i-a atras atentia. Mai departe, artista a scris versurile, fiind inspirata de o experienta personala, dar si de multitudinea de emotii si povesti ale oamenilor din jurul ei.

 

Piesa este ca un semnal de alarma pentru toti cei care au uitat sa comunice. Fiind o piesa in care cred cu tarie, imi doresc sa ajunga la inimile oamenilor si sa schimbe in bine acolo unde este loc de mai mult.' a mai spus artista.

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter