Cine e marele câștigător de la Masterchef? Ea a primit cecul în valoare de 50.000 de euro

Publicat pe

S-a aflat cine e marele câștigător de la Masterchef, de sezonul acesta. Mai sunt aproape două luni până la marea finală, însă au apărut zvonuri cu numele marelui câștigător. Ea s-a făcut remarcată de-a lungul edițiilor cu preparatele inedite! 

Sezonul acesta Masterchef este filmat în avans, așa că scenele care sunt difuzate acum la TV au fost pregătite cu săptămâni înainte. Jurații se pare că au desemnat chiar și marele câștigător al acestei ediții, bucătarul care a plecat acasă cu cecul de 50.000 de euro.

Raluca Pastramă, Diana, și alți concurenți au luptat aprig pentru marele premiu, cu toate armele pe care le-au avut în dotare. Jurații nu s-au lăsat păcăliți și cel mai bun dintre concurenți a luat totul!

Conform Cancan, Alina Gologan a fost desemnată câștigătoarea Masterchef 2019. După ce Joseph Hadad, Silviu Chelaru și Cosmin Tudoran au degustat preparatele celor doi finaliști, marele premiu de 50.000 de euro a mers către concurenta tatuată, care se pare că i-a impresionat pe toți cu abilitățile de bucătar.

Cine e marele câștigător de la Masterchef? Ea a primit cecul în valoare de 50.000 de euroCine e marele câștigător de la Masterchef? Ea a primit cecul în valoare de 50.000 de euro

Raluca Podea și Brigitte Pastramă, replici tăioase la Masterchef: „Am alergie când o aud cum vorbește'

Invitați în platoul de la Masterchef, Brigitte Pastramă și Florin Pastramă i-au pus la treabă pe concurenți, au vrut să guste cele mai alese preparate. În emisiune, fosta iubită a afaceristului a refuzat să le gătească celor doi, ba chiar revalele au avut replici tăioase una la adresa celeilalte.

„Bine v-am găsit! Sunt atât de fericită că astăzi ne aflăm aici și avem onoarea ca să gătiți pentru noi și pentru invitații noștri. În momentul în care am auzit că voi veți găti pentru noi, ne-am simțit fericiți. Chiar vrem să vedem cât de inventivi sunteți. Eu sunt cu peștele, el este cu vita', a spus Brigitte Pastramă.

Raluca a spus că le va pune otravă în mâncare celor doi. „Verde de Paris îți pun, direct. Le pun otravă în mâncare. Ah, ce ipocrită poți să fii!', comentat fosta iubită a lui Florin Pastramă.

Foto: Facebook 

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter