Problema nu e la ea, ci la el. Motivul pentru care Brigitte și Florin Pastramă nu pot avea copii

Publicat pe

Brigitte și Florin Pastramă s-au cunoscut în cadrul emisiunii Ferma, iar la doar scurt timp după terminarea emisiunii s-au căsătorit. Cei doi și-au dorit foarte mult copii împreună, dar se pare că nu pot avea.

De dragul soțului ei, vedeta a mers la medic, unde a plătit 6.000 de euro pentru sarcina asistată, însă niciun rezultat. Brigitte Pastramă nu a putut duce sarcina la final și a renunțat să mai facă tratamente sperând că va putea rămâne însărcinată pe cale naturală. După ce a urmat aceste tratamente pentru a rămâne însărcinată, Brigitte s-a îngrășat 10 kilograme, iar acum încearcă să-și recapete silueta.

Se pare că problema nu este la Brigitte, ci la Florin Pastramă. Afaceristul ar avea o anomalie care îi afectează fertilitatea, potrivit Click!. Problema lui Florin Pastramă ar fi apărut din cauza suplimentelor alimentare pe care le lua pentru creșterea masei musculare, atunci când mergea la sală. Afaceristul se lăuda cu circumferința brațelor la Ferma, însă se pare că acesta i-au adus numai probleme.

'Brigitte a decis să nu mai meargă la nici o clinică de fertilizare. A chletuit deja circa 6.000 de euro, s-a chinuit foarte mult şi s-a îngrăşat 10 kg din cauza tratamentului. Nici acum nu a reuşit să revină la silueta de altădată. A hotărât să încerce doar pe cale naturală. Ea are doi copii, aşa că dacă se mai întâmplă natural e bine, dacă nu, nu e problemă', a povestit o sursă din anturajul soţilor Pastramă.

Citește și: Florin Pastramă a fost bătut. Soțul lui Brigitte are capul spart

Brigitte Pastramă, primele declarații după ce a pierdut sarcina

„Ne-am dorit să ne mărim familia, dar n-a fost să fie. Încă mai încercăm să avem un copil. Am fost gravidă, dar am pierdut sarcina, la două, trei săptămâni. A fost o sarcină asistată, am făcut un tratament hormonal și m-am îngrășat zece kilograme. Cine spune că nu te îngrași când faci însămânțare artificială, minte. 

La o clinică de la noi am fost,  a doua zi după nuntă pentru că Florin și-a dorit foarte mult un copil, însă nu a fost cel mai reușit procedeu, din moment ce am pierdut sarcina la doar trei săptămâni. Eram în vacanță când am pierdut sarcina și a fost foarte greu. A trebuit să mă refac și fizic, și psihic. Acum totul este bine, mai am puțin și-mi revin și cu greutatea.  Am renunțat la ideea de însămânțare artificială și vom merge pe varianta naturală, cu voia lui Dumnezeu.', a povestit Brigitte la Pro TV.

FOTO: Facebook

Problema nu e la ea, ci la el. Motivul pentru care Brigitte și Florin Pastramă nu pot avea copiiProblema nu e la ea, ci la el. Motivul pentru care Brigitte și Florin Pastramă nu pot avea copii
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter