Alina Pușcaș ne-o prezintă pe fetița ei - Primele imagini

Publicat pe

Alinei Pușcaș i s-a simțit lipsa de la emisiunea „Te cunosc de undeva”, dar absența vedetei este justificată – recent, aceasta a devenit mămică pentru a doua oară.

 

La finele lunii octombrie, vedeta a născut o fetiță frumoasă și perfect sănătoasă de 2,800 kg și 49 de centimetri, care a primit nota 10 la naștere. Alina a devenit mamă pentru a doua oară, ea mai având un băiețel, în vârstă de un an și două luni, cu partenerul său de viață, medicul stomatolog Mihai Stoenescu. Micuța va purta numele Melissa Antonia, acestea fiind alese de ambii părinți, mama ei declarând că „Meli în greacă înseamnă miere. Așadar, deși e Scorpion, cea mica va fi dulce ca mierea”.

 

 

Recent, Alina le-a prezentat-o fanilor de pe Instagram pe Melissa, aceasta postând două fotografii înduioșătoare: una în care își strânge fetița la piept, și cealaltă cu fetița costumată în iepuraș, ambele ipostaze făcând deliciul prietenilor virtuali ai vedetei, care și-au exprimat admirația atât față de fetiță, cât și față de proaspăta mămică. „E cuminte, dar uneori mai are si ea gandurile ei, cand eu imi doresc sa dorm”, a comentat Alina.

 

 

Acum, Alina se pregătește deja să se întoarcă la serviciu, la fel ca și cealaltă proaspătă mămică de la „Te cunosc de undeva”, Andreea Bălan, care a revenit la filmări la nici o lună după ce a născut. Colegii ei de emisiune, și în special coprezentatorul, Cosmin Seleși,  îi simt lipsa. Vedeta s-a apucat deja de antrenamente la sală, pentru că dorește să revină cât mai repede la forma inițială, care a consacrat-o. Din fericire, Alina reușește să facă asta în timpul în care copiii dorm. La cât de bine a arătat pe parcursul sarcinii, cu siguranță nu va trebui să depună prea multe eforturi.

 

Foto: Facebook, Instagram

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter