Celebrul calendar Pirelli 2017 a fost lansat la Paris

Publicat pe

Calendarul Pirelli, supranumit The Cal, poartă în 2017 semnatura celebrului fotograf german Peter Lindbergh si a fost lansat astăzi, la Paris.

 

Este pentru a 3-a oară când Peter Lindbergh realizează fotografiile pentru Pirelli, după cele din 1996, 2002 şi cele care au celebrat 50 de ani de la lansarea calendarului in 1964.

 

„Intr-o lume in care femeile sunt reprezentate in media si oriunde altundeva ca fiind ambasadoare ale perfectiunii si tineretii, m-am gandit ca a fost important sa le reamintesc tuturor ca exista si un alt fel de frumusete, mai reala si mai apropiata de adevar si nu manipulata de publicitate si alte interese, o frumusete care vorbeste despre individualitate, curajul de a te exprima si de a fi exact asa cum esti', a declarat Peter Lindbergh despre fotografiile din Calendarul Pirelli 2017.

 

Ideea de frumusete naturala si feminitate este redata prin cele 14 portrete realizate  în studiorile de film Cité du Cinéma din Saint Denis unor celebritati precum: Jessica Chastain, Penelope Cruz, Nicole Kidman,Rooney Mara, Helen Mirren, Julianne Moore, Lupita Nyongo, Charlotte Rampling, Lea Seydoux, Uma Thurman, Alicia Vikander, Kate Winslet, Robin Wright si Zhang Ziyi. In calendar mai apare si Anastasia Ignatova, profesor de Politica teoretica la MGIMO – Moscow State University of International Relations.

 

Pe site-ul www.pirellicalendar.com poti vedea secvente din culisele realizarii noii editii, alaturi de autorul sau, Peter Lindbergh, procesul de realizare, dar nu numai atat. Ai la dispozitie filme, fotografii si interviuri in exclusivitate si poti descoperi cei peste 50 de ani ai „The Cal'.

 

Foto: http://www.elle.ro/

 

Celebrul calendar Pirelli 2017 a fost lansat la ParisCelebrul calendar Pirelli 2017 a fost lansat la Paris

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter