Alina Pușcaș nu a mers la înmormântarea tatălui ei: ”Părinții nu îi alegi. Nici nu am ce să iert”. Ce relație a avut cu el

Publicat pe

Alina Pușcaș nu a mers la înmormântarea tatălui ei. Este cunoscută drept una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare TV, care mereu aduce zâmbetul pe buze tuturor. Este optimistă, mereu veselă și pare că trăiește viața la care a visat dintotdeauna. Ei bine însă, deși acum totul este la superlativ pentru ea din numeroase puncte de vedere, atunci când vine vorba despre copilărie, lucrurile nu mai stau la fel. Recent, a vorbit deschis despre copilăria ei și momentele care au marcat-o profund, inclusiv relația cu tatăl ei, care nu a fost deloc una frumoasă.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Alina Pușcaș trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Mihai Stoenescu, alături de care are și trei copii absoluți superbi. Îndrăgita prezentatoare TV este cu adevărat o femeie împlinită din multe puncte de vedere în acest moment al vieții ei. Pe plan personal lucrurile merg foarte bine, iar același lucru putem să-l spunem și despre domeniul profesional, unde are un real succes.

Alina Pușcaș nu a mers la înmormântarea tatălui ei: 'Părinții nu îi alegi. Nici nu am ce să iert'. Ce relație a avut cu elAlina Pușcaș nu a mers la înmormântarea tatălui ei: 'Părinții nu îi alegi. Nici nu am ce să iert'. Ce relație a avut cu el

Totuși, nu totul a fost mereu roz pentru ea. Alina Pușcaș a pornit de jos privind cariera ei și a reușit prin propriile forțe. Cu un trecut tumultuos în spate și o copilărie dureroasă, în care nu a simțit iubirea paternă așa cum orice copil își dorește, a reușit să treacă peste traume și nefericire, azi având o familie de vis. Iată ce a povestit despre relația cu părinții ei și anii pe când era doar o copilă, dar și de ce nu a fost la înmormântarea tatălui ei!

Citește și: Cum arată Alina Pușcaș după ce și-a tatuat sprâncenele: 'Eu insist să aveți mare grijă'

Citește și: Ce defect fizic a împiedicat-o pe Alina Pușcaș să devină model, la începutul carierei: „Pur și simplu mi-a plesnit pielea…”

Citește și: Cristina Șișcanu a apărut cu ochiul vânăt pe Instagram: „Nu vă imaginați ce durere a fost”

Citește și: Cum arată acum Ioana Tufaru. Fiica Andei Călugăreanu și-a făcut apariția la Acces Direct cu alt look

Alina Pușcaș, dezvăluiri dureroase din copilărie

Alina Pușcaș nu a avut o copilărie plină de iubire și cu o familie frumoasă și unită, așa cum are acum și cum le dă exemplu copiilor ei. Din nefericire, părinții ei au divorțat pe când ea avea câțiva anișori, astfel că de atunci, tatăl ei nu a vrut să mai știe prea multe lucruri despre ea. Nu o suna, nu o vizita și nu-i oferea deloc iubire și atenție, astfel că frumoasa prezentatoare TV a simțit nevoia să se răcească de el și să nu mai tânjească după afecțiune, ajungând azi mai puternică ca niciodată pe urma acestor traume, peste care a trecut din fericire.

„Eu nu aveam practic o relație cu tatăl meu. Poate să mă fi sunat el pe mine de vreo 2-3 ori în viață. În rest ori sunam eu, ori mergeam eu la el. Partea bună era că bunicii din partea tatăl lui meu și sora tatălui meu îmi erau cei mai apropiați. Și eu mergeam în fiecare vacanță de vară la bunicii mei.

Eu îl întâlneam acolo când veneam. Plus că eu am o soră din partea lui. El s-a recăsătorit și am o soră, Alexandra, cu care eu mă înțelegeam foarte bine când eram copii. Amândouă stăteam în vacanță acolo. Dar cam asta era relația noastră. Și atunci cumva a fost o frustare. Eu vedeam lucrurile cu totul altfel: ziceam eu nu am nimic și ea are totul (sora mea). Și atunci cu sufletul de copil le înregistram pe toate ca pe niște supărări, lovituri urâte.

Și atunci, eu cumva m-am îmbărbătat singură. Până la urmă asta e. Ce să fac? Să-l oblig să mă sune? Să se manifeste mai mult ca tată? Pentru mine efectiv a fost frustrant până când mi-am dat seama că trebuie să mă îndepărtez, să devin rece, să devin străin. Să nu mă mai intereseze pentru că mi-am dat seama că mă interesa degeaba', a povestit Alina Pușcaș în podcastul Ilincăi Vandici.

Părinții Alinei Pușcaș au divorțat când ea avea 3 ani

Alina Pușcaș nu a înțeles niciodată de ce tatăl ei a fost mereu atât de rece cu ea, încă de când avea câțiva anișor. Ba mai mult decât atât, nimeni nu a putut să aibă un răspuns pentru comportamentul său, mai ales că, din spusele celor dragi, prezentatoarea TV a aflat că el și-a dorit-o foarte mult. Totuși, un răspuns ar fi divorțul dintre el și mama vedetei, care s-a produs la trei ani distanță după ce ea a venit pe lume.

Părinții mei au fost divorțați. (…) El a fost cel care și-a dorit foarte mult un copil, dar s-au despărțit părinții când eu aveam 3 ani. Ei doi nu se înțelegeau nici măcar după ce s-au despărțit. Și atunci relațiile nu erau dintre cele mai fericite sau optimiste. Și acum din poziția mea de părinte îmi dau seama cât de mult contează viitorul copilului prin prisma relației pe care o au cei doi părinți, că sunt împreună sau despărțiți, nu contează. Eu m-am răcit și îndepărtat de el atât de mult tocmai pentru că mi se părea că nu primesc nimic în schimb. (…)

Și doar când îmi spunea cineva: „tatăl tău te-a iubit foarte mult' efectiv stăteam și mă uitam și am zis: „pe bune? În ce context? Cum s-a manifestat?' Că doar așa că îți manifești în cămăruța ta de acasă și îți spui tu ție, cum ajunge la mine? Și aici intervine întrebarea cum ierți? Eu nu am ce să iert. Ce să iert? Că nu a fost prezent.

Așa că am simțit nevoia mai departe în viața mea să am o persoană care să mă super protejeze, ceea ce nu e rău. În momentul în care simți protecția partenerului te relaxezi foarte tare și poți să tratezi orice cu totul altfel.', a continuat Alina Pușcaș.

De ce nu a fost Alina Pușcaș la înmormântarea tatălui ei

În ciuda numeroaselor momente deloc plăcute din copilăria și adolescența ei referitoare la relația cu tatăl ei, atunci când a aflat că a murit, Alina Pușcaș nu a putut rămâne indiferentă. Filmările și programul de pe atunci nu i-a permis să meargă la înmormânatre, însă a mers să își ia rămas bun la priveghi, moment în care nuu a fost atât de afectată pe cât se aștepta, asta fiindcă procesul de îndepărtare se terminase de mai mult timp.

Tatăl meu a murit între timp, acum vreo 4 ani. Eram în filmările de la „Fructul oprit' când a murit. Și știu că a fost acolo un moment în care nu prea puteam să merg la înmormântare, așa că a trebuit să merg la priveghi. (…) Atunci când am fost la priveghi nu am fost atât de afectată. Pentru că deja trecusem prin procesul ăla de răcire. Îmi părea rău de el, evident, că până la urmă era suflet de om, a lăsat ceva în urma lui. El era cadru militar și la priveghi au fost undeva la 300 de oameni. Și el era extrem de popular. Ca să vezi cum era balanța. Era atât de popular cu oameni care îl apreciau, care îl iubeau și la mine nu prea exista în viața mea. Și atunci a fost o chestie ciudată. M-a afectat tot la modul negativ', a concluzionat Alina Pușcaș.

Sursă foto: Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter