Alina Puşcaş şi-a botezat băieţelul

Publicat pe

Însărcinată a doua oara, Alina Puşcaş a organizat în acest weekend botezul băieţelului ei, Alexandru, în vârstă de 9 luni.

 

Ne-am bucurat foarte mult că, pe tot parcursul ceremoniei, Alexandru a fost foarte cuminte, simpatic și haios. Și nu a plâns deloc. Ba chiar i-a plăcut în cristelniță. Suntem foarte fericiți că totul a decurs așa cum ne-am dorit', spune prezentatoarea show-ului Te cunosc de undeva!', de la Antena 1.

 

Alina  fost foarte elegantă într-o rochie albă, care i-a lăsat la vedere burtica şi a dansat fericită in braţele iubitului ei, Mihai Stoenescu.

 

Cei doi au organizat petrecerea într-un restaurant din un restaurant din centrul Capitalei, unde cei aproape 200 de invitați au dansat până în zori pe ritmurile pieselor interpretate de Nicoleta Nucă și Flavius Teodosiu Band.

 

Alex a primit daruri minunate, de la hăinuțe și jucării, la bijuterii și lingurițe din argint, ba chiar monede cu valoare numismatică', mai spune fericita mămică.

 

Alina Puşcaş şi Mihai Stoenescu vor deveni din nou parinţi în luna noiembrie când Alina va aduce pe lume o fetiţă.

 

Alina Puşcaş şi-a botezat băieţelulAlina Puşcaş şi-a botezat băieţelul

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter