Mel Gibson – Cu iubita mult mai tânără pe covorul roşu

Publicat pe

Dragostea nu pare să ţină cont de vârstă în cazul multora, iar Mel Gibson se află şi el în această situaţie. La 60 de ani, celebrul actor are o iubită de doar 24 de ani, cu care şi-a făcut apariţia la Festivalul de film de la Cannes.

 

Cei doi au fost prezenţi la ceremonia de închidere a Festivalului şi au arătat foarte eleganţi, actorul purtând un costum negru, iar iubita lui fiind foarte elegantă într-o rochie neagră, lungă.

 

Mel Gibson si Rosalind Ross sunt împreună de vara trecută, iar acum au avut ocazia să-şi dezvăluie sentimentele în faţa tuturor.

 

Este pentru prima dată când sunt văzuţi pe covorul roşu, după ce la Gala Globurilor de Aur, unde au fost prezenţi, au evitat să pozeze împreună.

 

La 60 de ani, Mel Gibson este tatăl a 8 copii. Şapte dintre ei o au ca mamă pe Robyn Moore, cu care actorul se căsătorea în 1980. În 2007, soţia lui înainta cererea de divorţ după o căsătorie de 27 de ani.

 

Mel Gibson mai are are şi o fetiţă, Lucia, de 6 ani, născută în urma relaţiei cu Oksana Grigorieva.

 

Foto: Hepta

 

Mel Gibson – Cu iubita mult mai tânără pe covorul roşuMel Gibson – Cu iubita mult mai tânără pe covorul roşu
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter