Alina Pușcău de la Ferma se mărită: "Este un bărbat de încredere, extraordinar!"

Publicat pe

Alina Pușcău, fosta concurentă de la Ferma, a anunțat că se mărită. Fără a dezvălui identitatea iubitului ei, Alina a menționat că viitorul ei soț este un „bărbat de încredere”, care nu a fost niciodată în România.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Alina Pușcău este una dintre cele mai cunoscute românce din lume, este o prezență care face furori atunci când intră într-o încăpere… și este una dintre concurentele care au scris istoria sezonului 5 „Ferma. Orășeni vs Săteni”.

Alina Pușcău de la Ferma se mărită: "Este un bărbat de încredere, extraordinar!"Alina Pușcău de la Ferma se mărită: "Este un bărbat de încredere, extraordinar!"

Fosta bandită, Alina Pușcău a fost invitată pe canapeaua lui Cătălin Măruță și a declarat, spre surprinderea tuturor celor care o urmăreau, că în 2021 se va mărită.

Întrebată de Cătălin Măruță ce planuri are pentru anul ce tocmai a început, acesta a declarat: 'Vreau sănătate și fericire. Și am un secret: mă căsătoresc anul acesta'.

Citește și:

Jador, criză de nervi la Survivor! Cum l-au taxat colegii de echipă

Oana Radu și soțul ei, la un pas de despărțire: „Mi-a zis că o să plece, și-a făcut bagajele”

Decizia lui Gabi Bădălău, după ce Claudia Pătrășcanu l-a acuzat că ar consuma substanțe interzise: „Să se termine cu tot circul”

Surprins, Cătălin a încercat să afle mai multe despre misteriosul bărbat care a cerut-o de soție și care i-a furat inima, dar aceasta a ales să păstreze enigma: 'Nu pot să spun. Voi spune la momentul potrivit. Nu este român, poate îl cunoașteți. Este secret'!

Totodată, a recunoscut că aceasta nu a fost prima cerere în căsătorie de până la acest moment: 'Aveam un tipar în care trebuia să mă descopăr pe mine, mi-era frică. Când eram cerută, terminam relația, mi-era frică de mine. Cred că ceea ce am văzut în familie m-a făcut să-mi fie frică.'

'Este un bărbat de încredere, extraordinar. Nu a fost niciodată în România. I-am cunoscut familia, dar el nu mi-a cunoscut mama', au mai fost câteva indicii oferite de fotomodelul internațional.

Chiar dacă nu a reușit să afle numele viitorului soț, Cătălin Măruță s-a asigurat că Alina a promis că va reveni în emisiune când va fi momentul potrivit și a primit și invitație la ceea ce se anunță a fi una dintre cele mai frumoase nunți internaționale ale anului 2021.

Alina Pușcău a avut o relație cu Vin Diesel

Alina Pușcău trăiește de 20 de ani la Los Angeles, este prietenă la cataramă cu Paris Hilton, pe care a cunoscut-o la una din petrecerile Academiei Americane de Film, și cu Jessica Alba, pe care o cunoaște de 15 ani datorită pasiunii comune pentru sport.

Alina Pușcău a avut o relație frumoasă cu starul de cinema Vin Diesel, care voia să o ia de nevastă și să-i facă niște copii frumoși ca ea, dar ei nu-i era gândul la așa ceva la 23 de ani.

Când vine vorba de marea dragoste, Alina Pușcău menționează numele regizorului Brett Ratner, cel care a fotografiat-o pentru un pictorial în revista Playboy. Cei doi au avut o relație de cinci ani.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter