Alina Sorescu, prima apariție la TV, după ce a confirmat divorțul de Alexandru Ciucu. Cine a însoțit-o și ce a anunțat

Publicat pe

Alina Sorescu a bifat astăzi, 25 mai, prima apariție la TV, după ce a confirmat divorțul de Alexandru Ciucu. Artista și designer-ul au ajuns la despărțire după o relație de mai bine de un deceniu. Invitată la „’Neatza cu Răzvan și Dani', blondina a dezvăluit care e noutatea din viața ei, ce-i umple sufletul de bucurie. Iată cine a însoțit-o pe vedetă în direct!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Alina Sorescu a avut miercuri, 25 mai, prima apariție la TV, după ce a confirmat divorțul de Alexandru Ciucu. Cu această ocazie, îndrăgita cântăreață a anunțat noutatea din viața ei. Se pare că, dacă în plan personal trece printr-o perioadă destul de delicată, lucrurile îi merg ca pe roate pe cel profesional. Vedeta a început un nou proiect la televiziunea română și, recent, a lansat o nouă piesă, ce are deja videoclip, împreună cu trupa de copii pe care a înființat-o.

Alina Sorescu, prima apariție la TV, după ce a confirmat divorțul de Alexandru Ciucu. Cine a însoțit-o și ce a anunțatAlina Sorescu, prima apariție la TV, după ce a confirmat divorțul de Alexandru Ciucu. Cine a însoțit-o și ce a anunțat

De curând, Alina Sorescu a confirmat vestea divorțului de Alexandru Ciucu pe rețelele de socializare. Vedeta a scris atunci un mesaj amplu pe pagina ei de Instagram, în urma speculațiilor apărute în presă în ultima perioadă. Astăzi, ea a apărut pentru prima dată la TV după ce a făcut confesiunea neașteptată.

Citește și: Cu ce artist de la noi s-a afișat Alina Sorescu, în plin proces cu Alexandru Ciucu:”Abia așteptăm să…”

Citește și: Cum s-au cunoscut Alina Sorescu și Alexandru Ciucu.Artista și designerul divorțează după 12 ani de căsnicie

Citește și: Scandal la Survivor România. Blaze îl acuză pe Alex Nedelcu de manipulare:'Sunt cei mai periculoși'

Citește și: Concurenții America Express au plecat spre Mexic!Imagini și declarații înainte de aventura pe Drumul Aurului

Alina Sorescu, prima apariție la TV, după ce a confirmat divorțul de Alexandru Ciucu

Alina Sorescu a fost prezentă în emisiunea „’Neatza cu Răzvan și Dani', de la Antena 1, astăzi, 25 mai. Vedeta nu a venit singură, ci însoțită de trupa sa de copii, cunoscută drept picii lui Soreasca. Cu această ocazie, ea a făcut un anunț important, în direct. Aceasta a povestit că în urmă cu doar o zi a lansat o nouă melodie cu videoclip alături de micuții artiști în devenire.

Așadar, Alina Sorescu și picii lui Soreasca și-au promovat noul cântec în cadrul emisiunii prezentate de Răzvan Simion și Dani Oțil. Piesa se intitulează „Suflet de copil', iar versurile ei i-au cucerit deja pe internauți. Așadar, nu e de mirare că melodia e deja foarte populară pe YouTube.

„Viața este o poveste

În culori, printre nori, atingem soarele

E magie, carusel de zâmbete, adunăm în suflet fericire

Copilărie, unde te grăbești?

Mai stai un pic în lumea noastră plină de povești

Peste ani tu o să ne lipsești

Dar și atunci o să avem suflet de copil', sunt doar unele dintre versurile melodiei.

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu divorțează 12 ani de căsnicie

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu divorțează după mai bine de un deceniu de căsnicie. Problemele din cuplul lor ar fi început acum mai bine de un an, atunci când el ar fi fost surprins alături de o altă femeie. Ei au negat însă toate acele informații, clasificându-le ca fiind doar zvonuri și bârfe. Însă, se pare că totul a ieșit la suprafață acum aproximativ o lună, când, pe portalul instanțelor de judecată, a apărut un document potrivit căruia designer-ul încearcă să obțină custodia fetelor pe perioada procesului.

Se pare că, ulterior, instanța a decis ca cele două fete să rămână alături Alina Sorescu. Anunțul a fost făcut chiar de cântăreață.

Mi-am recăpătat liniștea, instanța a decis stabilirea domiciliului fetițelor la mine. Îi mulțumesc avocatei mele, Nicoleta Popescu, pentru implicare și vă mulțumesc vouă, tuturor, pentru susținere', a scris Alina Sorescu, pe Facebook, acum ceva timp.

Sursă foto: Facebook, Instagram, Arhivă

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter