Cum s-au cunoscut Alina Sorescu și Alexandru Ciucu. Artista și designerul divorțează după 12 ani de căsnicie

Publicat pe

Pe Alina Sorescu și Alexandru Ciucu îi cunoaște toată lumea, dar puțini știu cum s-au cunoscut cei doi. Cântăreața și creatorul de modă s-au căsătorit în anul 2010 și au împreună două fetițe superbe, pe Elena Carolina și Ana Raisa. Se pare că artista și designerul au decis să-și spună „adio' după 12 ani de mariaj, ea anunțând public divorțul pe rețelele de socializare.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Deși au fani peste tot în țară, puțini dintre ei știu cum s-au cunoscut Alina Sorescu și Alexandru Ciucu. Artista și creatorul de modă au format unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz-ul autohton. Au împreună două fetițe minunate, pe Elena Carolina și Ana Raisa, ce le seamănă leit. Se pare însă că cele două vedete au ajuns la divorț, după o căsnicie de mai bine de un deceniu, mai exact după 12 ani de căsătorie.

Cum s-au cunoscut Alina Sorescu și Alexandru Ciucu. Artista și designerul divorțează după 12 ani de căsnicieCum s-au cunoscut Alina Sorescu și Alexandru Ciucu. Artista și designerul divorțează după 12 ani de căsnicie

Vestea că Alina Alina Sorescu și Alexandru Ciucu divorțează a luat pe toată lumea prin surprindere. Ea a fost cea care a confirmat acest lucru, după ce, în ultima perioadă, în spațiul public au apărut diferite zvonuri despre acest subiect. Așadar, se pare că designerul și mama copiilor lui au decis să urmeze căi separate în viață, după 12 ani de mariaj.

Citește și: Cum arată apartamentul în care s-a mutat Alina Sorescu, după ce a anunțat divorțul de Alexandru Ciucu. Costă o avere!

Citește și: Cu ce se ocupă Alina Sorescu, după ce a anunțat divorțul de Alexandru Ciucu: „În curând”

Citește și: Mirela Vaida, mesaj neașteptat la adresa soțului ei, în direct:„Să-mi mai zici tu mie vreodată, în față, că…'

Citește și: Gabi Bădălău a vândut casa în care a locuit cu Claudia Pătrășcanu și cei doi copii.Ce sumă a primit pe imobil

Cum s-au cunoscut Alina Sorescu și Alexandru Ciucu

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu s-au cunoscut în 2008, la un eveniment celebru, mai exact, la Cerbul de Aur, chiar în culise. La acea vreme, artista era unul dintre prezentatori. Conform tvmania.ro, cel care l-a făcut cunoștință a fost Cătălin Botezatu, după ce Alexandru Ciucu s-a arătat interesat de cea care avea să devină mama copiilor lui.

Deși e o fire discretă, acum câțiva ani, prezentatoarea și cântăreața Alina Sorescu scotea la iveală câteva detalii neștiute despre prima ei întâlnire cu Alexandru Ciucu. Aceasta spunea atunci că, prin comparație, sunt foarte diferiți.

„Noi ne-am cunoscut în culisele Cerbului de Aur, iar Alexandru se ocupă de ținute. Eu eram în elementul meu, pe scenă, atunci eu eram la mine acasă.

Când mi-a întins mâna, am simțit fermitatea strângerii, care mi-a comunicat că da, e posibil să îmi placă de tine. Am înțeles și mi-am dat seama cum stau lucrurile. Și apoi așa au stat, cum am crezut. Într-o familie trebuie să fie un echilibru. La cât este el de artist, atât de mult sunt eu calculată.

Prin comparație suntem foarte diferiți. Mai ales de când avem doi copii. Eu sunt foarte organizată', spunea Alina Sorescu, acum câțiva ani, pentru Antena Stars.

Au împreună două fetițe

Cântăreața și creatorul de modă s-au căsătorit doi ani mai târziu, în 2010. Între ei există o diferență de 10 ani, dar acest lucru nu a fost o piedică în a-și uni destinele, în urmă cu mai bine de un deceniu.

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu au împreună două fetițe. Elena Carolina a venit pe lume în 2014, iar sora ei, Ana Raisa, s-a născut pe data de 20 aprilie 2016.

Artista și designerul divorțează după 12 ani de căsnicie

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu divorțează după 12 ani de căsnicie. Vestea a fost confirmată recent de artistă, pe rețelele de socializare, după zvonurile apărute în ultima vreme despre acest subiect. Printre altele, cântăreața a susținut că deisgnerul a intentat o ordonanță președințială. Prin aceasta, el cere domiciliul fetițelor la el până la soluționarea în instanță a procesului de divorț.

„Dragii mei, nu voiam să comentez pentru că, așa cum știți cu toții, am fost încă de copil un om discret, cu un parcurs serios și m-am ținut departe de scandaluri. Având în vedere că au apărut informații eronate în presă, este nevoie să fac o precizare. La începutul anului am introdus acțiunea de divorț, iar în cadrul acestui proces soțul meu a intentat acum o ordonanță președințială, în care cere domiciliul fetițelor noastre la el până la soluționarea în instanță a procesului.

Voi face tot posibilul să îmi protejez fetițele, să muncesc pentru a le crește și să le educ armonios, ca și până acum. Le mulțumesc părinților mei care sunt alături de mine și tuturor celor care în aceste zile mi-au trimis mesaje de încurajare', a scris Alina Sorescu, recent, pe instagram.

Sursă foto: Facebook, Instagram

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter