Cu ce se ocupă Alina Sorescu, după ce a anunțat divorțul de Alexandru Ciucu: "În curând"

Publicat pe

Vestea că Alina Sorescu și Alexandru Ciucu divorțează a picat ca un trăsnet pentru toată lumea. Deși au existat diferite zvonuri legate de o posibilă despărțire, cei doi nu au oferit niciun detaliu despre asta. Totuși, adevărul a ieșit la iveală despre relația lor, iar acum mulți se întreabă ce se întâmplă cu artista în această perioadă.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

După 12 ani de căsnicie, Alina Sorescu și Alexandru Ciucu au decis să meargă pe drumuri separate. Cei doi au negat mult timp că ar există vreo problemă în relația lor, însă adevărul a ieșit la iveală în urmă cu puțin timp. Totuși, chiar și acum, aceștia au fost extrem de rezervați în declarații, artista doar confirmând despărțirea.

Cu ce se ocupă Alina Sorescu, după ce a anunțat divorțul de Alexandru Ciucu: "În curând"Cu ce se ocupă Alina Sorescu, după ce a anunțat divorțul de Alexandru Ciucu: "În curând"

După ce a anunțat că ea și Alexandru Ciucu vor merge pe drumuri diferite, fanii s-au întrebat imediat ce se întâmplă cu îndrăgita artistă, dar și cu cei doi copii. Iată ce a postat Alina Sorescu pe contul său de socializare.

Citește și: Ce făcea Alina Sorescu în timp ce Alexandru Ciucu se afla la tribunal.Artista a lipsit de la proces

Citește și: Cine l-a însoțit pe Alexandru Ciucu la tribunal, pentru procesul de custodie.Alina Sorescu a lipsit

Citește și: Ce spune Săndel Bălan despre participarea Andreei Bălan și a Andreei Antonescu la Asia Express:„Ar fi concurente foarte…’

Citește și: Daniela Gyorfi, despre boala care i-a distrus visul din copilărie:'Voiam să mă fac gimnastă „

Cu ce se ocupă Alina Sorescu, după ce a anunțat divorțul de Alexandru Ciucu

Alina Sorescu și-a ținut departe tot timpul viața privată de ochii curioșilor. Însă, în momentul în care au apărut tot felul de zvonuri legate de divorț, vedeta a decis să clarifice situația. A postat un mesaj pe Internet și le-a spus internauților că relația cu Alexandru Ciucu a ajuns la final și că sunt în plin proces de divorț acum.

Deși toată lumea credea că cei doi vor fi extrem de afectați de cele întâmplate, adevărul este că fiecare își vede de activitatea profesională. De curând, îndrăgita artistă și-a anunțat fanii că filmează pentru un nou videoclip. „În curând', a fost mesajul vedetei.

Alina Sorescu confirmă divorțul de Alexandru Ciucu

Alina Sorescu a confirmat divorțul de creatorul de modă Alexandru Ciucu. Zvonurile legate despre divorțul dintre cei doi au apărut în urmă cu câteva luni, dar designerul a depus actele de divorț la începutul lunii mai.

„Dragii mei, nu voiam să comentez pentru că, așa cum știți cu toții, am fost încă de copil un om discret, cu un parcurs serios și m-am ținut departe de scandaluri. Având în vedere că au apărut informații eronate în presă, este nevoie să fac o precizare. La începutul anului am introdus acțiunea de divorț, iar în cadrul acestui proces soțul meu a intentat acum o ordonanță președințială, în care cere domiciliul fetițelor noastre la el până la soluționarea în instanță a procesului. Voi face tot posibilul să îmi protejez fetițele, să muncesc pentru a le crește și să le educ armonios, ca și până acum. Le mulțumesc părinților mei care sunt alături de mine și tuturor celor care în aceste zile mi-au trimis mesaje de încurajare', a fost mesajul transmis de Alina Sorescu pe rețelele de socializare.

sursă foto- Instagram

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter