Ce s-a întâmplat cu procesul dintre Andreea Berecleanu și fostul soț, Andrei Zaharescu: „Lucrurile s-au schimbat”

Publicat pe

S-a aflat ce s-a întâmplat cu procesul dintre Andreea Berecleanu și fostul soț, Andrei Zaharescu. Andreea Berecleanu a pierdut procesul cu fostul soț, Andrei Zaharescu. Cei doi s-ar fi judecat ani de zile pentru partajul din timpul căsătoriei, după divorțul lor din 2013. Însă, se pare că abia acum s-au încheiat toate socotelile între ei. Iată ce au decis magistrații!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Andreea Berecleanu a pierdut procesul cu fostul soț, Andrei Zaharescu. Vedeta de la Prima Tv și fostul ei partener de viață au divorțat în anul 2013. De atunci, ei s-au judecat ani buni pentru partajul din timpul mariajului. Aparent, abia acum s-au încheiat toate socotelile dintre aceștia, în urma deciziei luate de curând de către magistrați.

Ce s-a întâmplat cu procesul dintre Andreea Berecleanu și fostul soț, Andrei Zaharescu: „Lucrurile s-au schimbat'Ce s-a întâmplat cu procesul dintre Andreea Berecleanu și fostul soț, Andrei Zaharescu: „Lucrurile s-au schimbat'

Andreea Bereleanu și Andrei Zaharescu au divorțat în 2013. După despărțirea oficială, ei au avut mai multe procese, o parte din ele fiind legate de partajul bunurilor comune din timpul căsniciei lor. Între timp, amândoi și-au refăcut viețile amoroase. Frumoasa prezentatoare trăiește o poveste de iubire alături de medicul Constantin Stan și e extrem de fericită.

Citește și: La ce alimente a renunțat Andreea Berecleanu pentru a se menține în formă:”O dată pe săptămână…”

Citește și: Ce spune Andreea Berecleanu despre războiul din Ucraina și cum s-a implicat pentru a-i ajuta pe refugiați:„Traumele, dezrădăcinarea, violența…'/ EXCLUSIV

Citește și: Cum s-au cunoscut Alina Sorescu și Alexandru Ciucu.Artista și designerul divorțează după 12 ani de căsnicie

Citește și: Delia, despre abuzurile sexuale trăite în perioada liceului:„Profesorii de muzică le pipăiau efectiv pe sâni'

Ce s-a întâmplat cu procesul dintre Andreea Berecleanu și fostul soț, Andrei Zaharescu

Andreea Bereleanu și Andrei Zaharescu au decis să pună punct căsniciei lor, în mod oficial, în 2013, atunci când a avut loc divorțul. La acea vreme, prezentatoarea de știri susținea că relația lor devenise una în care nu se mai regăsea.

„La un moment dat, în familia în care eram, în structura în care eram, nu se mai râdea şi asta a fost un semnal de alarmă important', spunea Andreea Berecleanu cu ani în urmă, conform fanatik.ro.

De atunci, între Andrea Berecleanu și Andrei Zaharescu au avut loc numeroase procese. Majoritatea dintre ele ar fi fost legate de partajul bunurilor comune din timpul căsniciei, dar și de pensia alimentară pe care trebuia să o plătească actualul consul al României în Africa de Sud pentru cei doi copii pe care îi au împreună.

Decizia magistraților

Cel mai recent proces dintre cei doi a avut obiect partajul bunurilor comune și lichidarea regimului matrimonial dintre cei doi. Andreea Berecleanu a pierdut procesul cu fostul soț, dar, spune ea, nu mai e interesată de acest subiect.

Potrivit minutei instanței de la Judecătoria Sectorului 1 din București, cererea depusă de Andreea Berecleanu a fost respinsă. De altfel, știrista nu a primit nici măcar banii pentru cheltuielile de judecată.

Ce sumă îi cerea prezentatoarea fostului soț, Andrei Zaharescu, la partaj

Potrivit sursei menționate, între cei doi foști soți s-ar fi dus o luptă instanțe, pentru banii pe care i-ar fi investit într-o firmă pe care o aveau în timpul căsniciei. Astfel, partajul lor ar fi fost încurcat de acea firmă, care acumulase datorii în urma unui credit de 80.000 de euro. Având în vedere că firma a dat faliment, Andrei Zaharescu s-a înscris la masa credală și a primit 127.675 de lei după vânzarea bunurilor firmei și plata creditului.

În ciuda acestui lucru, Andrei Zaharescu nu ar fi împărțit banii pe care i-a recuperat după falimentul firmei cu fosta soție, Andreea Berecleanu. Acesta a fost motivul pentru care șatena l-ar fi acționat în judecată, cerându-i suma de 63.837,59 lei (aproximativ 12.500 de euro), mai exact jumătate din suma cu pricina.

„Respinge cererea principală, ca prescrisă. Respinge cererea reconvenţională, ca neîntemeiată. Respinge capătul subsidiar al cererii principale, ca rămas fără obiect. Respinge cererile de acordare a cheltuielilor de judecată, ca neîntemeiate', e decizia magistraților.

Reacția Andreei Berecleanu

Andreea Berecleanu a susținut că nu știa că procesul s-a terminat și că magistrații au hotărât în favoarea lui Andrei Zaharescu. Conform spuselor ei, vedeta de la Prima TV nu e deloc afectată de cele întâmplate.

„Nu știam (că s-a dat sentința, n. red.), probabil trebuie să mă informeze avocatul. Dar nu mă interesează. A trecut prea mult timp, probabil de aceea s-a prescris.

Lucrurile s-au schimbat de atunci, viața s-a schimbat, de aceea nici nu am urmărit subiectul, se ocupă avocații', a declarat ea pentru sursa citată.

Pentru playtech.ro, prezentatoarea de știri a făcut câteva mărturii legate de concluzia autorităților din cazul ei. Andreea Berecleanu a precizat faptul că nu a primit mai multe vești de la avocatul său și a subliniat că lucrurile s-au rezolvat în timp. Totodată, ea a transmis că nu mai e interesată de acest subiect.

,,Avocatul nu m-a anuntat, partajul e clasat, s-a prescris, lucrurile s-au rezolvat în timp..Nu m-a interesat, după zece ani. Nici nu știu, sincer, despre ce mai era vorba', a transmis Andreea Berecleanu.

Sursă foto: Instagram, Facebook, Arhivă VIVA, Fanatik

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter