Alina Vidican a împlinit 39 de ani și a primit o mașină de sute de mii de euro de la soțul ei, Claude Senhoreti: "Nu ești doar jumătatea mea..."

Publicat pe

Alina Vidican a primit o mașină de sute de mii de euro de la soțul, milionar. Fosta soție a lui Cristi Borcea, Alina Vidican, și-a celebrat ziua de naștere în mare stil. Modelul a împlinit 39 de ani, iar actualul ei soț, milionarul Claude Senhoreti a răsfățat-o cum a știut el mai bine. Alina Vidican a primit de la partener o mașină de sute de mii de euro, o mașină marca Lamborghini, ediție limitată.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Alina Vidican a primit o mașină de sute de mii de euro de la soțul, milionar. Alina Vidican a sărbătorit împlinirea a 39 de ani și, cu această ocazie specială, soțul ei i-a oferit un cadou de lux. Milionarul Claude Senhoreti a răsfățat-o pe Alina Vidican, de ziua ei, cu o mașină de sute de mii de euro, marca Lamborghini, ediție limitată. Alina Vidican și Claude Senhoreti sunt căsătoriți de doi ani și împărtășesc pasiunea pentru motociclete și mașini de curse. Partenerul Alinei Vidican i-a făcut acesteia o mare surpriză cu mașina de lux pe care i-a oferit-o. Iată și ce mesaj meționat i-a transmis milionarul fostei soții a lui Cristi Borcea.

Alina Vidican a împlinit 39 de ani și a primit o mașină de sute de mii de euro de la soțul ei, Claude Senhoreti: "Nu ești doar jumătatea mea..."Alina Vidican a împlinit 39 de ani și a primit o mașină de sute de mii de euro de la soțul ei, Claude Senhoreti: "Nu ești doar jumătatea mea..."

Alina Vidican a primit o mașină de sute de mii de euro de la soțul, milionar, Claude Senhoreti

Claude Senhoreti s-a întrecut pe sine pentru a-i face pe plac soției sale, Alina Vidican, care a împlinit 39 de ani. Afaceristul a distribuit un clip video cu mai multe imagini, în care surprinde momentul în care Alina Vidican descoperă fabulosul cadou, apoi se urcă la volanul noii sale mașini. Claude Senhoreti i-a făcut o declarație de dragoste soției sale, chiar pe pagina de Instagram.

Draga mea, azi este ziua ta. Sper să te bucuri de noul tău LAMBORGHINNI STO SE30. Fata mea iubitoare de mașini. Nu ești doar jumătatea mea, ci ești totul meu, te iubesc!', a transmis afaceritul prin intermediul rețelelor de socializare.

Citește și: Ce cadou a primit Alina Vidican de la soțul ei, Claude Senhoreti, la 5 luni de la nuntă: „Te iubesc!’

Citește și: Cum și-a sărbătorit Alina Vidican soțul. Milionarul a împlinit 51 de ani

Citește și: Loredana Groza și soțul ei, Andrei Boncea, s-au despărțit, după 25 de ani de căsnicie. Tatăl artistei confirmă separarea: „Nu mă interesează unde stă el, nici pe ea nu o interesează'

Citește și: Schimbări la Te cunosc de Undeva!, sezonul 19. Telespectatorii acordă Premiul de Popularitate: „Anunțul se va face chiar…'

Cum decurge mariajul dintre Alina Vidican și Claude Senhoreti

Claude Senhoreti și Alina Vidican au avut o nuntă de vis, în urmă cu doi ani. Fosta soție a lui cristi Bircea și-a găsit fericirea în brațele milionarului brazilian, directorul unei mari companii de mașini de curse. Soțul Alinei Vidican a povestit cum decurge relația lor, după doi ani de căsnicie.

‘Relaţia mea cu ea este normală. Avem urcuşuri şi coborâşuri, ca oricare alţii, dar noi învăţăm cum să fim unul lângă altul. Ne respectăm unul pe celălalt’, a scris Claude Senhoreti pe contul său de Instagram.

Alina Vidican spune cum l-a întâlnit pe Claude Senhoreti

Alina Vidican, fosta soție a lui Cristi Borcea, divorțat de afaceristul român, când acesta a început o relație cu Valentina Pelinel. Alina Vidican a suferit enorm însă Claude Senhoreti s-a dovedit a fi bărbatul de care avea nevoie. Vidican a povestit în cadrul unui interviu cum l-a cunoscut pe actualul soț și cum a început povestea lor de dragoste.

,,În urmă cu patru ani, ne-am cunoscut la o petrecere. Am fost invitați la același eveniment și așa s-a întâmplat. (…) Nunta a fost minunată, a fost obositor, dar minunat. Am renunțat la numele Vidican.’, a declarat aceasta.

PHOTO: Instagram

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă