Cum arată actrițele Mirela Zeța și Andreea Grămoșteanu, la 17 ani de la lansarea serialului Mondenii. Încă unt prietene și au ieșit împreună, la terasă

Publicat pe

Le mai țineți minte pe Mirela Zeța și Andreea Grămoșteanu din serialul Mondenii? Una era Andreea Marin și cealaltă era Mihaela Rădulescu, dar și Ramona Bădescu, Nikita sau Adriana Bahmuțeanu. Au trecut 17 ani de la lansarea serialului Mondenii, care a făcut furori mulți ani, la Prima TV. Iată că actrițele sunt prietene și în viața reală, nu doar colege de muncă și au fost surprinse zilele trecute la o terasă, în București.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

În 2006, actrița de teatru Andreea Grămoșteanu devenea cunoscută la Prima TV după ce a fost cooptată în proiectul „Mondenii”. Acolo alături de Mirela Zeța, Mihai Bendeac sau Angel Popescu parodiau vedetele din România. Filmările pentru Mondenii s-au oprit, însă actorii au rămas prieteni peste ani.

Cum arată actrițele Mirela Zeța și Andreea Grămoșteanu, la 17 ani de la lansarea serialului Mondenii. Încă unt prietene și au ieșit împreună, la terasăCum arată actrițele Mirela Zeța și Andreea Grămoșteanu, la 17 ani de la lansarea serialului Mondenii. Încă unt prietene și au ieșit împreună, la terasă

Actrițele Mirela Zeța și Andreea Grămoșteanu de la Mondenii, prietene și în viața reală

Zilele trecute, Mirela Zeța și Andreea Grămoșteanu de la Mondenii au fost surprinse la o terasă în București, bucurându-se de vremea frumoasă.

Dacă Mirela Zeța, cea recunoscută pentru măiestria cu care îi dădea viață Andreei Marin în Mondenii nu s-a schimbat foarte mult, peste ani, actrița Andreea Grămoșteanu arată complet diferit. Are părul lung acum și este blondă, total diferită față de imaginea din serialul Mondenii, când era șatenă și avea părul scurt.

De câțiva ani, Andreea Gramoșteanu și Mirela Zeța s-au retras de pe micile ecrane, cele două renunțând la proiectele în televiziune și concentrându-se pe activitatea în teatru și alte proiecte de suflet.

Citește și: O mai ții minte pe Mirela Zeța, actrița care o imita pe Andreea Marin la Mondenii? Ce face și cum arată acum

Citește și: „Nu poți să tragi de o relație în care nu mai ești dorit. Cristina Ciobănașu este cea care și-a dorit despărțirea de Vlad Gherman

Citește și: De ce nu este extrădat Mario Iorgulescu din Italia, după condamnarea de 15 ani de închisoare cu executare. Ultima lui fotografie sfidează tot: „Viață minunată’

Andreea Grămoșteanu a slăbit 9 kg pentru un rol

Până la 44 de ani, Andreea Grămoșteanu a jucat în producții de televiziune precum „Mondenii” sau seriale ca „Atletico Textila” și „Las Fierbinți”, ori filmele „Complet necunoscuți” sau „#dogpoopgirl”. Pentru acesta din urmă, actrița a slăbit 9 kilograme.

„A existat o discuție între mine și Andrei (n.r. Andrei Huțuleac, regizor) vizavi de o modificare a aspectului meu fizic. El își dorea foarte tare să o vulnerabilizeze pe Alina și consideră că are nevoie de cineva cu o prezență mult mai vulnerabilă.

Și atunci am decis împreună să slăbesc cât de mult reușesc într-o perioadă scurtă, undeva la două luni, din momentul în care am avut discuția până am început filmările. Am intrat într-un program intensiv și cred că am dat jos vreo 8-9 kg, fiindcă era un lucru important pentru ceea ce aveam de făcut”, a declarat Andreea Grămoșteanu anul trecut pentru Click!.

Mirela Zeța de la Mondenii a revenit în televiziune

Perioada pandemiei a fost una dificilă pentru Mirela Zeța, căci a fost nevoită să stea de parte de scenă și, după cum a recunocut chiar ea, a ajuns în pragul disperării.

Mirela Zeța este gazda noului sezon 'Gala umorului' de la TVR, alături de actorul Dragoș Huluba, care este la 'cârma' emisiunii de 18 sezoane. Colaborarea dintre actriță și TVR a început în urmă cu mai mulți ani, chiar de când era sudentă la UNATC.

„Există o legătură a mea cu TVR care s-a format în toți acești ani. Cred că o emisiune de umor este necesară în aceste timpuri încărcate de griji. O emisiune care să îi binedispună pe telespectatori, poate chiar să îi facă să râdă, este plusul de care toți avem nevoie', declară actriţa, potrivit TVR.

Prima ediție a emisiunii s-a difuzat vineri, 24 martie 2023, la ora 21:00, iar telespectatorii se vor bucura de o scurtă scenetă cu caracter satiric din Arhiva de Aur, momente care nu au  mai fost difuzate de mai bine de 30 de ani.


 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă