Cătălin Bordea, primul mesaj după ce el și Nelu Cortea au luat trofeul America Express - Drumul Aurului: ”Am câștigat un frate, răbdare, respect...”

Publicat pe

Cătălin Bordea, primul mesaj după ce el și Nelu Cortea au fost numiți câștigătorii America Express – Drumul Aurului. Toată lumea știe faptul că echipele formate din Andreaa Bălan – Andreea Antonescu și Nelu Cortea – Cătălin Bordea au mers în Marea Finală America Express, sezonul 5. Ca la orice competiție, doar una dintre echipe poate lua marele premiu, astfel că de data aceasta, campionii au fost băieții. Competiția și lupta pe ultima sută de metri a fost una foart strânsă, astfel că părerile privind câștigătorii erau destul de împărțite. Andreea Antonescu, Andreea Bălan, cât și Nelu Cortea au postat un mesaj după Marea Finală, însă actorul a păstrat suspansul până acum! Iată ce a scris despre experiența America Express!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Cătălin Bordea și Nelu Cortea sunt marii câștigători America Express – Drumul Aurului, sezonul 5. Cei doi au format o echipă încă de la începutul emisiunii, când au intrat mai siguri ca niciodată pe ei și pe puterile lor. Ei bine însă, de la încrederea mare de sine și până la momentul în care au vrut să renunțe a fost un drum mult prea scurt. Totuși, s-au ambiționat și au mers mai departe, umăr lângă umăr, gata să înfrunte orice împreună.

Cătălin Bordea, primul mesaj după ce el și Nelu Cortea au luat trofeul America Express - Drumul Aurului: 'Am câștigat un frate, răbdare, respect...'Cătălin Bordea, primul mesaj după ce el și Nelu Cortea au luat trofeul America Express - Drumul Aurului: 'Am câștigat un frate, răbdare, respect...'

Au trecut prin probe extrem de grele și prin lucruri pe care le credeau împosibile. S-au întârit și sprijinit unul pe altul, iar munca le-a fost răsplătită pe măsură. Ei bine însă, în timp ce mulți se bucură de marele premiu, cei doi au vrut să își dovedească că sunt capabili de orice împreună, fiind cei mai buni prieteni. Au reușit, iar acum sunt siguri de prietenia lor pe viață și de cele mai frumoase momente împreună.

Citește și: Cătălin Bordea și Nelu Cortea au câștigat America Express 2023 – Drumul Aurului: „Îți vine să plângi, să mulțumești…”

Citește și: Ce va face Cătălin Bordea cu banii câștigați la America Express 2023: „Plănuiesc să…”

Citește și: Ce obiecte poartă Raluca Bădulescu în geantă: „Ciocolată, covrigei, nu pot să vă arăt chiar tot'

Citește și: Schimbări la Te cunosc de Undeva!, sezonul 19. Telespectatorii acordă Premiul de Popularitate: „Anunțul se va face chiar…”

Cătălin Bordea, primul mesaj după ce el și Nelu Cortea au câștigat America Express – Drumul Aurului

Cătălin Bordea este extrem de mândru de faptul că echipa formată de el și Nelu Cortea a ajuns în Marea Finală, ba mai mult, a câștgat competiția America Express. A venit acasă cu un premiu considerabil, însă ceea ce contează cel mai multe pentru marele actor este ceea ce a câștigat dincolo de bani. Cătălin Bordea a scris pe pagina lui de Instagram că a plecat cu un bun prieten în competiția America Express, însă s-a întors cu un frate. Da! Despre Nelu Cortea este vorba.

De asemenea, a ținut să precizeze și faptul că pe lângă bani și prietenia pe viață a lui Nelu Cortea, a câștigat o mulțime de alte lucruri care-i aduc satisfacție sufletească. Printre acestea se numără: respectul, iubirea, încrederea de sine, dar și caruselul de amintiri inedite și pe care nu credea că o să le trăiască vreodată.

'Am câștigat.
Am câștigat răbdare, am câștigat un frate, am câștigat amintiri fantastice, am câștigat mai multă încredere in mine, am câștigat respectul oamenilor pe care ii iubesc și cel mai important ,multe mesaje de la telespectatori care au ras și au plâns alături de noi. VIVA Congo Grand la toată lumea!!
!', a scris Cătălin Bordea pe pagina lui de Instagram.

Cu câți bani au rămas Nelu Cortea și Cătălin Bordea după ce au câștigat America Express

Toată lumea a văzt pe micile ecrane, cât și în pozele câștigătorilor faptul că premiul din Marea Finală America Express nu a fost deloc unul mic, ci din contră, de 30.000 de euro. Ei bine însă, potrivit legii, premiul este impozabil cu 10%. Mai concret, reiese faptul că cei doi câștigători au rămas cu suma de 26.890 euro, după impozitare, astfel că fiecare a ajuns acasă cu suma de 13.445 euro din marele premiu.

Veniturile din premii se impozitează, prin reținerea la sursă de către plătitorul de venit, cu o cotă de 10%. Cota este aplicată venitului net determinat prin scăderea din venitul brut a sumei de 600 lei, pentru fiecare premiu. Impozit pe veniturile din premii = (venitul din premii- 600 lei) x 10%‘, se arată în legea impozitării veniturilor din premii, potrivit Unica.ro.

Totuși, trebuie să ținem cont și de cele patru amulete a câte 1.000 de euro câștigate de-a lungul competiției, cât și de sumele negociate de cei doi la început pentru fiecare etapă parcursă în cadrul emisiunii America Express, sezonul 5.

Sursă foto: Instagram / Facebook

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă