Ce va face Cătălin Bordea cu banii câștigați la America Express 2023: "Plănuiesc să..."

Publicat pe

Ce va face Cătălin Bordea cu banii câștigați la America Express 2023. În seara de 26 martie, fanii show-ului America Express-Drumul Aurului au stat cu sufletul la gură pentru a vedea cine a câștigat marele premiu. Echipa formată din Cătălin Bordea și Nelu Cortea au câștigat premiul America Express 2023 sezonul 5. Cu puțin timp înainte de difuzarea finalei, Cătălin Bordea a spus într-un interviu ce va face cu banii de la America Express 2023.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Ce va face Cătălin Bordea cu banii câștigați la America Express 2023. Cătălin Bordea și Nelu Cortea au câștigat premiul America Express – Drumul Aurului, după o aventură plină de peripeții și misiuni dificile. Publicul America Express a urmărit cu emoții marea finală America Express 2023, ce s-a difuzat pe 26 martie la Antena 1. Echipele care s-au luptat pentru premiul de 30.000 de euro au fost Cătălin Bordea alături de Nelu Cortea și cea formată din Andreea Bălan și Andreea Antonescu. Cei care s-au dovedit mai iscusiți au fost Nelu Cortea și Cătălin Bordea care au plecat acasă cu marele premiu. Cătălin Bordea a spus, chiar înainte de difuzarea oficială a marii finale, ce va face cu banii câștigați de la America Express 2023.

Ce va face Cătălin Bordea cu banii câștigați la America Express 2023: "Plănuiesc să..."Ce va face Cătălin Bordea cu banii câștigați la America Express 2023: "Plănuiesc să..."

Ce va face Cătălin Bordea cu banii câștigați la America Express 2023

Cătălin Bordea și Nelu Cortea au câștigat marele premiul America Express – Drumul Aurului, după o competiție acerbă în care au avut de înfruntat o mulțime de obstacole. Invitat la Xtra-Night- Show, Cătălin Bordea ce va face cu banii câștigați de la America Express – Drumul Aurului, făcând și o mică ironie la adresa lui Capatos. Comediantul a declarat, cel mai probabil în glumă, că dorește să-i cumpere mașina celui care l-a și lansat în lumea mondenă, Dan Capatos. Comediantul a menționat că Dan Capatos deține o mașină veche de doi ani și că că ar fi momentul să o vândă.

„Plănuiesc să-i cumpăr mașina lui Capatos. Mai mult îmi place asta pe care o are el și el ar trebui să-și cumpere una mai nouă că o are deja de doi ani, adică se face de…', a declarat comediantul pentru XNS.

Citește și: De ce nu vrea Cătălin Bordea să aibă copii. Se gândește să înfieze unul la bătrânețe: 'Noi doi nu suntem genul care să…'

Citește și: Nelu Cortea și Cătălin Bordea au fost jefuiți la America Express: „Am început să ne panicăm…”

Cătălin Bordea și Nelu Cortea au câștigat finala America Express 2023

În finala America Express 2023, Andreea Bălan și Andreea Antonescu și Bordea și Cortea s-au luptat pentru marele premiu în valoare de 30.000 de euro. au avut de găsit indiciile sub forma unor numere pentru a afla parolele și răspunsurile la ghicitorile Irinei Fodor. Ca să reușească, aceștia au numărat steaguri, au băut cafele din pahare speciale, au descifrat mesajul ascuns dintr-un cântec și au făcut autostopul. Apoi, următoarea misiune i-a trimis la casa lui Rafael Nunez, o figură istorică importantă în Columbia, unde au avut de învățat cifre în limbajul Braille, pentru a putea rezolva o ecuație.

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă