Carmen Grebenișan a apărut cu fața umflată, după trei luni la Survivor 2023: "Apar afecțiuni, boli legate de..."

Publicat pe

Carmen Grebenișan a apărut cu fața umflată, după trei luni la Survivor 2023. Carmen Grebenișan a ajuns complet desfigurată după experiența din Republica Dominicană, la show-ul Survivor România. Influencerița se descurcă foarte bine în cadrul competiției de supraviețuire, însă look-ul ei a avut de suferit, din cauza condițiilor de trai. Fața lui Carmen Grebenișan s-a umflat foarte rău după trei luni în junglă, însă influencerița vrea să alupte în continuare în concurs.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Carmen Grebenișan a apărut cu fața umflată, după trei luni la Survivor 2023. Influencerița Carmen Grebenișan și-a demonstrat capacitățile în show-ul de supraviețuire Survivor România 2023, dar după trei luni în jungla dominicană, vedeta a trecut printr-o transformare fizică radicală. Carmen Grebenișan a apărut la show-ul Survivor 2023 cu fața umflată, fapt cauzat atât de lipsa produselor de întreținere, cât și de lipsa unei alimentații echilibrate.

Carmen Grebenișan a apărut cu fața umflată, după trei luni la Survivor 2023: "Apar afecțiuni, boli legate de..."Carmen Grebenișan a apărut cu fața umflată, după trei luni la Survivor 2023: "Apar afecțiuni, boli legate de..."

Carmen Grebenișan a apărut cu fața umflată, după trei luni la Survivor 2023

Carmen Grebenișan este una dintre cele mai bune concurente de la Survivor România 2023. Influencerița din Tabăra Faimoșilor a apărut foarte schimbată din punct de vedere fizic în ultimele ediții ale show-ulu. Din ce s-a văzut la televizor, Carmen Grebenișan are fața foarte afectată. Chipul vedetei este ars de soare, din cauza lipsei cremelor și al produselor de întreținere. Lipsa hranei echilibrate este un alt factor din cauza căruia concurenții de la Survivor au fața umflată. Carmen Grebenișan suferă a apărut și ea cu fața umflată, fapt ce ar putea fi cauzat de consumul de nucă de cocos, zile la rând, la fel cum a pățit Vica Blochina.

Citește și: Carmen Grebenișan de la Survivor 2023 a rămas cu traume după despărțirea de fostul iubit: „Cu foarte multe rele e greu să supraviețuiești…”

Citește și: Carmen Grebenișan a răbufnit la adresa lui Kamara, la Survivor 2023: „Vine el și fură show-ul”

Cu mâncarea… Dacă nu câștigi mâncarea, nu ți se dă mâncare. Patru zile consecutive am stat și am mâncat doar cocos, fără orez fără nimic. Eu mâncam 2-3 bucăți de cocos și nu mai puteam. Eu nu sunt rea de foame. Eu sunt rea la altele. Aia era bine, că mai slăbesc și eu, că și aveam de unde', a dezvăluit Vica în emisiunea lui Cătălin Măruță.

De ce i s-a umflat fața lui Carmen Grebenișan

Un medic nutriționist a explicat că laptele de cocos și laptele d eorez ar putea fi motivele pentru care lui Carmen Grebenișan i s-a umflat fața. Consumul acestor produse într-o manieră excesivă suprasolicită pancreasul și stârnesc reacții adverse ale organismului.

„Laptele de cocos, cu toate că are un indice glicemic mic, fiind mai lent absorbit în organism, are totuşi 70%- 80% sucroză, adică tot zahăr. Acesta suprasolicită pancreasul, creşte nivelul insulinei şi rezistenţa la insulină. Astfel, apar afecţiuni asociate ficatului gras şi sindromului metabolic. Alte boli legate de sindromul metabolic şi care pot fi declanşate de un consum prea mare de zahăr sunt: diabetul de tip 2, bolile de inimă, hipertensiunea sau sindromul ovarian polichistic.' – a explicat dr. Oana Dumitrache, specialist în diabet, nutriție și boli metabolice, pentru click.ro.

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă