Primele imagini cu Gina Pistol după ce a anunțat că se retrage din televiziune. Cum își ocupă timpul iubita lui Smiley

Publicat pe

Primele imagini cu Gina Pistol după ce a anunțat că se retrage din televiziune. Luna trecută, Gina Pistol a anunțat că se retrage de la Antena 1, după ani de zile în care a prezentat emisiunile Chefi la cuțite și Asia Express. Recent, iubita lui Smiley a fost surprinsă la cumpărături.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Gina Pistol și-a luat prin surprindere fanii după ce anunțat că se retrage din televiziune. Iubita lui Smiley a lucrat ani de zile la Antena 1, unde a prezentat emisiunile Chefi la cuțite și Asia Express. După ce a devenit mamă, viața Ginei Pistol s-a schimbat radical și a luat decizia de a face o pauză în cariera sa pentru a se dedica familiei. Și se ține de cuvânt, potrivit noilor imagini cu aceasta!

Primele imagini cu Gina Pistol după ce a anunțat că se retrage din televiziune. Cum își ocupă timpul iubita lui SmileyPrimele imagini cu Gina Pistol după ce a anunțat că se retrage din televiziune. Cum își ocupă timpul iubita lui Smiley

Recent, Gina Pistol a fost surprinsă de paparazzi Playtech în timp ce făcea cumpărături la un supermarket din zona Băneasa. Vedeta a renunțat la televiziune și a decis să se dedice familiei sale, în special fetiței sale, Josephine, în vârstă de doi ani.

Citește și: Irina Fodor o înlocuiește pe Gina Pistol la Chefi la Cuțite. Primele imagini

Citește și:Gina Pistol, despre zvonurile că ar pleca la PRO TV: „Bineînțeles că o să mă întorc în televziune'. Cu ce se ocupă de când a plecat de la Antena 1

Citește și:Noi imagini cu Oana Matache și Radu Siffredi. Cum s-au pozat într-un magazin de haine vintage

Citește și:Mihai Petre este noul jurat Te Cunosc de Undeva: „După primele filmări, pot spune cu mâna pe inimă că…”

Primele imagini cu Gina Pistol după ce a anunțat că se retrage din televiziune

Gina Pistol a anunțat că se retrage de la Antena 1, după ani de zile în care a fost gazda emisiunilor Chefi la cuțite și Asia Express. După ce a devenit mamă, prioritățile Ginei Pistol s-au schimbat, iar acum a decis să îi dedice tot timpul fiicei sale.

Luna trecută, Gina Pistol a declarat că se retrage din televiziune pentru a se ocupa de familia sa. Deși mulți au crezut că vedeta va semna cu Pro TV, iubita lui Smiley se pare că s-a ținut de cuvânt. Recent, Gina Pistol a fost surprinsă la cumpărături, achiziționând cele necesare familiei sale. Vedeta a urcat cumpărăturile în mașină și s-a îndreptat către casă. Iată imaginile AICI!

Gina Pistol: „Simpaticilor, aventura mea continuă”

Gina Pistol a decis să se retragă din televiziune, după o colaborare de șapte ani cu Antena 1. Iubita lui Smiley a luat această decizie, la doi ani după ce a devenit mamă pentru prima oară. Gina Pistol a adus pe lume o fetiță pe 8 martie 2021, la vârsta de 41 de ani. Vedeta este foarte fericită de viața sa și vrea să petreacă mai mult timp cu fiica și iubitul ei.

Simpaticilor, după cum bine știți, acuși se fac doi ani de când am devenit mamă și am început o nouă viață. În acești doi ani în care mi-am continuat și activitatea ca prezentator la Chefi la cuțite, mi-am dat seama că îmi doresc să-mi dedic mai mult timp mie, familiei și în special fiicei mele. Ca și pentru voi și pentru mine acești ani au fost foarte complicați. Nimic nu a fost așa cum știam noi.Anul acesta am decis să-mi închei povestea cu emisiunea Chefi la cuțite și cu o echipă de oameni minunați de la care am îînvățat foarte multe lucruri despre magia numită televiziune.Simpaticilor, aventura mea continuă! Momentan alături de cel mai important om din viața mea, Josephine, și în viitor alături și de voi! ', a scris iubita lui Smiley pe rețelele sociale.

Cum s-a schimbat viața Ginei Pistol după ce a devenit mamă

Gina Pistol și Smiley formează un cuplu de șapte ani, iar în anul 2021 au devenit părinți pentru prima oară. Cei doi au împreună o fetiță, Josephine, care le-a schimbat total viața. În urmă cu doi ani, Gina Pistol a dezvăluit cum i s-a schimbat viața după ce a devenit mamă.

Primele două săptămâni au fost groaznice. Nu-mi dădeam seama ce mi se întâmplă. Tot ceea ce citisem în cele nouă luni de sarcină am uitat imediat ce am ajuns acasă. Furtuna hormonală care te lasă răvășită, te uiți în oglindă și nu te recunoști, e dureros când plânge și nu știi ce să-i faci că să-i alini suferința. Toate aceste lucruri m-au epuizat fizic și psihic, a declarat Gina la acea vreme.

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă