Gina Pistol, despre zvonurile că ar pleca la PRO TV: „Bineînțeles că o să mă întorc în televziune”. Cu ce se ocupă de când a plecat de la Antena 1

Publicat pe

La sfârșitul lunii februarie, Gina Pistol anunța că se retrage din televiziune pentru a se dedica familiei. După o colaborare de șapte ani cu trustul Antena 1, prezentatoarea TV a decis să-și întrerupă activitatea profesională și să se dedice exclusiv creșterii fetiței sale, Josephine. Ulterior, s-a speculat că partenera lui Smiley ar fi semnat cu Pro TV, situație care i-a pus pe mulți pe gânduri, având în vedere că cele două posturi se bat în audiențe. Fosta prezentatoare de la „Chefi la cuțite' a făcut primele declarații despre presupusa mutare, susținând că, într-adevăr, plecare ei din televiziune nu este definitivă.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Timp de șapte sezoane, Gina Pistol a prezentat emisiunile „Chefi la cuțite' și „Asia Express'. După ce a adus-o pe lume pe fiica ei, în 2021, Irina Fodor i-a luat locul și a devenit gazdă a celor două show-uri de la Antena 1. Fanii acesteia au așteptat cu nerăbdare revenirea blondinei pe micul ecran, însă, în urmă cu o lună, aceasta a anunțat că ia o pauză de la televiziune și se dedică familiei. Ulterior, în podcastul lui Mihai Morar, producătoarea de la Antena 1 a explicat că încercările ei de a convinge-o pe Gina Pistol să revină în televiziune au eșuat, având în vedere că orele de filmare i-ar fi răpit prea mult timp partenerei lui Smiley.

Gina Pistol, despre zvonurile că ar pleca la PRO TV: „Bineînțeles că o să mă întorc în televziune'. Cu ce se ocupă de când a plecat de la Antena 1Gina Pistol, despre zvonurile că ar pleca la PRO TV: „Bineînțeles că o să mă întorc în televziune'. Cu ce se ocupă de când a plecat de la Antena 1

După anunțul Ginei Pistol referitor la retragerea din televiziune, a început să circule un zvon conform căruia prezentatoarea TV ar fi semnat cu Pro TV. În urmă cu câteva momente, aceasta a clarificat situația și a făcut noi declarații despre decizia de la pleca de la Antena 1, după șapte ani de colaborare cu trustul.

Citește și: De ce a plecat Gina Pistol de la Antena 1, după 7 ani. Producătoarea Chefi la Cuțite a dezvăluit motivul: „Nu mi-a fost ușor, dar…”

Citește și: Cum arată vila de lux, de 300.000 de euro, în care locuiesc Smiley și Gina Pistol. Camera fiicei lor este deosebită

Citește și: Oana Roman s-a hotărât și scoate la vânzare vila în care a locuit cu Marius Elisei: „O să-mi iau două mai mici'

Citește și: Cristian Boureanu, primele declarații, după ce a fost prins băut, la volan: „Ca dovadă că nu am băut. Mănânc de post”

Gina Pistol, despre zvonurile că ar pleca la PRO TV: „Bineînțeles că o să mă întorc în televziune'

Gina Pistol a demontat zvonul conform căruia ar fi semnat cu Pro TV. Prezentatoarea TV spune că se va întoarce în televiziune atunci când va fi pregătită, însă acum își dedică timpul și energia creșterii fetiței pe care o are cu Smiley. Acesta a recunoscut că ultimii doi ani nu au fost ușori, având în vedere faptul că a îmbrățișat rolul de mamă și a trecut prin mai multe schimbări în plan personal.

„Mi se pare normal să fac asta, să mă axez pe familia și pe copilul meu. Acum îmi doresc să iau o pauză pentru că am avut ultimii doi ani din viață destui de grei, așa că am vrut să iau o pauză. Bineințeles că o să mă întorc în televiziune, nu știu când, acum vreau să mă bucur de momentele frumoase alături de cei dragi. Sunt doar speculații cu plecarea mea la PRO-TV. Nu este nimic adevărat. Am renunțat momentan pentru o perioadă la TV pentru că așa am simțit', a declarat Gina Pistol, pentru Click!.

De ce a plecat Gina Pistol de la Antena 1

În urmă cu o lună, Gina Pistol a anunțat, cu lacrimi în ochi, că renunță la televiziune și se dedică exclusiv familiei. Mona Segall, producătoarea emisiunilor „Chefi la cuțite' și „America Express', a înceract s-o convingă să revină pe micile ecrane, însă nu a reușit, motivând că programul încărcat nu i-ar fi permis partenerei lui Smiley să se ocupe de fiica ei, Josephine.

„Chefi la cuțite nu este ușor de făcut. Pentru noi, că suntem la sezonul 12, sigur că pare mai ușor. Dar munca Ginei, mai ales în perioada de audiții înseamnă că stă de la 10 dimineața, ea trebuia să plece de acasă de la 8, și uneori stătea până la 2 noaptea. Ea e obișnuită să stea cu cea mică, iar cea mică e obișnuită cu ea. Ea asta a ales. Nu mi-a fost ușor.

Am încercat să o facă să se răzgândească, dar nu prea încerc să fac oamenii să se răzgândească atunci când e vorba despre o asemenea hotărâre de care depinde viața, familia.

Am făcut și eu greșelile mele. Eu n-am ales niciodată familia și îmi pare rău în anumite momente. Îmi pare rău doar pentru fiul meu, dar nu puteam să o fac altfel. Sentimentul de vinovăție există. Nu încerc să conving pe nimeni, pentru că sunt decizii de viață și nu fac decât să mă supun eu unei mare presiuni și responsabilități’, a declarat Mona Segall la podcastul lui Mihai Morar.

Sursa foto: Facebook

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă