Cristian Boureanu, primele declarații, după ce a fost prins băut, la volan: "Ca dovadă că nu am băut. Mănânc de post"

Publicat pe

Cristian Boureanu, primele declarații, după ce a fost prins băut, la volan. Cristian Boureanu a fost oprit în trafic, în timp ce se afla pe șoseaua DN 1, în Comarnic. Afaceristul a fost sancționat deoarece s-a constatat că avea o alcoolemie de 0.11. Recent, Cristian Boureanu a declarat că în urma investigațiilor e ffoarte posibil să scape cu basma curată, întrucât nivelul mic de alcoolemie detectat poate fi determinat de alți factori.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Cristian Boureanu, primele declarații, după ce a fost prins băut, la volan. Cristian Boureanu a vorbit despre incidentul prin care a trecut recent în timp ce se afla la volanul mașinii personale pe DN 1, în drumul spre Cormarnic. Afaceristul a declarat că nu a băut înainte de a conduce și că ține post. Acesta a subliniat că nu mâncase nimic înainte de a porni cu mașina la drum. Referitor la cantitatea de alcool depistată, Boureanu a precizat că în urma probelor biologice testul de alcoolemie ar putea să aibă un cu totul al rezultat.

Cristian Boureanu, primele declarații, după ce a fost prins băut, la volan: "Ca dovadă că nu am băut. Mănânc de post"Cristian Boureanu, primele declarații, după ce a fost prins băut, la volan: "Ca dovadă că nu am băut. Mănânc de post"

Cristian Boureanu, primele declarații, după ce a fost prins băut, la volan

Boureanu a declarat că urmează să revină cu noi probe biologice, care să demonstreze că nu a consumat alcool înainte de a se urca la volan.

‘Ca dovadă că nu am băut, m-am urcat cu poliţiştii din proprie iniţiativă, la cererea mea, şi am mers la spital, unde mi s-au recoltat probe biologice. Sper să iasă 0.0. Mi s-a spus că este foarte posibil la 0.11 să iasă 0.0. Nu eram inconştient, dacă ştiam că am băut, să mai pierd încă două ore să mă duc până la Sinaia, la spital, ca să îmi colecteze probe biologice. Se întâmplă, nu am făcut nimic grav. Asta este. Poliţiştii au fost foarte ok. Viaţa merge mai departe.”, a declarat Cristian Boureanu, în exclusivitate, la Antena Stars.

Citește și: „Am intrat în alt capitol al vieții noastre, amândoi iubim și suntem iubiți”. Anamaria Prodan e hotărâtă să se împace cu Laurențiu Reghecampf, deși au multe procese

Citește și: Primele imagini cu Andrei Aradits după ce a anunțat că a divorțat. Cu cine a urcat pe scenă: „Nu știu cine a hotărât că prezența noastră este neapărat valoroasă”/ EXCLUSIV

Cristian Boureanu: „Eu mănânc de post”

Boureanu a declarat că la momentul în care îl oprise Poliția, ținea de câteva zile post intermitent, nu mâncase nimic vreme de 16 ore și băuse doar apă.

‘Ca răspuns la toate discuţiile apărute, este un fapt de viaţă. A fost chiar acceptat de Poliţia Rutieră şi de Institutul Mina Minovici până acum vreun an. Era după amiază la 16:30. Cei care mă cunosc în ultimii 20 de ani ştiu că eu dacă beau două degete de vin, nu mă mai urc la volan. Sunt cel mai bun client, din punctul acesta de vedere, al taximetriştilor şi în niciun caz nu aş fi făcut aşa ceva la drum lung, nici când eram mai tânăr şi mai prost. Am fost oprit pentru alt motiv. Eu mănânc de post. Astăzi nu mâncasem absolut nimic. Tot aşa, cei care mă cunosc, ştiu că ţin fasting, câte 16-18 ore şi băusem doar apă. Aseară mâncând doar nişte legume şi fiind la o zi de naştere, probabil mi-a rămas în respiraţie.”, a declarat Cristian Boureanu, în exclusivitate, la Antena Stars.

FOTO: Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter