Primele imagini cu Andrei Aradits după ce a anunțat că a divorțat. Cu cine a urcat pe scenă: "Nu știu cine a hotărât că prezența noastră este neapărat valoroasă"/ EXCLUSIV

Publicat pe

Vestea că Andrei Aradits a divorțat de Andreea a luat prin surprindere pe toată lumea, cu atât mai mult cu cât cei doi avuseseră o relație longevivă și formau o familie frumoasă. Actorul a fost prezent la o gală organizată la Palatul Parlamentului miercuri seară, aceasta fiind prima sa apariție publică după anunțul divorțului. Chiar dacă nu traversează cea mai bună perioadă bună din viața lui, Aradits a avut puterea să facă glume și să se tachineze cu Andreea Marin, amfritrioana evenimentului, dar și cu invitații.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Andrei Aradits și Andreea au fost căsătoriți 17 ani și au un fiu superb, Eric. Deși nimic nu anunța acest deznodământ, chiar actorul le-a dat recent vestea fanilor, dezvăluind că el și soția sa au divorțat. La scurt timp după acest anunț, Andrei Aradits a participat la Gala 'România ești tu', la Palatul Parlamentului, unde a primit o distincție. Cu toate că nu trăiește cele mai bune momente din viața lui, actorul nu a lăsat nicio clipă să se vadă acest lucru. Aradits s-a întreținut cu colegii la masă și a făcut glume pe scenă.

Primele imagini cu Andrei Aradits după ce a anunțat că a divorțat. Cu cine a urcat pe scenă: "Nu știu cine a hotărât că prezența noastră este neapărat valoroasă"/ EXCLUSIVPrimele imagini cu Andrei Aradits după ce a anunțat că a divorțat. Cu cine a urcat pe scenă: "Nu știu cine a hotărât că prezența noastră este neapărat valoroasă"/ EXCLUSIV

Citește și: Cătălin Măruță știa că Andrei Aradits a divorțat: „Cu siguranță vor ști să gestioneze această despărțire'. De ce a păstrat tăcerea

Citește și: „Nu prea ne plăceam!”. Cum s-au înțeles Andrei Aradits și Andreea Bălan la emisiunea „Te cunosc de undeva” și de ce nu s-au suportat la început

Citește și: Sanda Ladoși face acuzații la doi ani de la moartea lui Bogdan Stanoevici: „A fost marele meu șoc, pentru că era un om în putere' / EXCLUSIV

Citește și: Cum își protejează Andreea Esca vocea: „Este cel mai bun medicament când ai probleme cu gâtul”

Primele imagini cu Andrei Aradits după ce a spus că divorțează

Actorul i-a spus prezentatoarei evenimentului, nimeni alta decât Andreea Marin, că este bucuros să o revadă. Vedeta a glumit și a spus că nu știe cine a decis că prezenta sa și a celorlalți colegi, alături de care a urcat pe scenă, printre care și Jojo, este valoroasă. Întrebat despre divorț, Aradits ne-a zis că nu mai are rost să facă declarații, că nu mai e nimic de zis…

'Mă bucur să te revăd. Data trecută eu aveam microfonul tu erai invitată și premiată. Vă mulțumesc din suflet pentru această recunoaștere. Sunt extrem de flatat. Nu știu cine a hotărât că prezența noastră este neapărat valoroasă, dar dacă este așa, vă mulțumesc din suflet. Pun la îndoială decizia juriului. Dar dacă într-adevăr asta este și noi suntem oamenii valoroși, avem o mare problemă', a declarat Andrei Aradits.

'Ai avut tu pile, așa. Eu zic să organizăm un juriu ad-hoc. Ce ziceți? Își merită oamenii aceștia premiile?', a spus, în glumă, Andreea Marin.

'Eu zic mai bine să lăsăm oamenii să se bucure. Încercați vinul acela moldovenesc. Este absolut minunat. Sper că nu ați condus până aici. Mai e ceva de zis? Jojo a pregătit un discurs…', a mai declarat Andrei Aradits pe scena Galei 'România ești tu', a venit imediat răspunsul lui Andrei Aradits.

Andrei Aradits a declarat că divorțează de soția lui

Andrei Aradits a făcut declarații despre divorț. El a dezvăluit în podcastul Vorba lu Jorge că Andreea a plecat în India ca să facă yoga și să se regăsească.

Am divorțat. Pe 13 sau pe 15 martie e înfățișarea. E în India de vreo 6 luni, face yoga. Doar eu cu el (n.red. Eric) suntem.

Eric a fost nasol o perioadă. Ultimul lucru de care îmi era teamă e că are Bacul acum și mă gândeam că eu, în locul lui, aș fi folosit scuza asta. E mai deștept de atât… și am stat de vorbă cu el și a zis: «ok, nu-ți permiți treaba asta». E mult mai deștept decât mă așteptam. Am fost și la psiholog cu el, da.', a declarat actorul în cadrul podcastului.

'Voiam să termin chestia asta, dacă tot am început și asta era direcția… Cred că dacă lucrurile se termină, e bine să le lași să se termine frumos, cauterizat și civilizat. Dacă vom reuși asta, rămâne de văzut', a mai spus acesta.

Azi am fost prima oară la psiholog. Am căutat validare de la psiholog. Lasă, că și pe Tinder am căutat validare. Da, dar am renunțat între timp. Am avut întâlniri.

Dar știi de ce aveam nevoie, de validarea faptului că uite, la 50 de ani încă mai sunt posibil și am zis că «ok, lumea mă place». Doar că, la un moment dat, s-a îndrăgostit o fată de mine și am că nu, gata', a mai afirmat Aradits.

Cei doi s-au cunoscut în 2002, pe vremea când Andrei Aradits a jucat în serialul „În Familie’, de la Prima TV. Andreea lucra în echipa de producție a serialului, iar între cei doi a fost dragoste la prima vedere.

Andrei Aradits: 'Zugrăvim. Reparăm. Dar nu…'

În 2021, actorul, care a jucat în serialul românesc „VLAD' povestea cum a reușit să o aibă o căsnicie de durată și pactul făcut cu soția sa.

La un moment dat, am făcut un pact: uite, avem o casă. Fundația e bună. Poate în timp o să crape pereții, o să se strice acoperișul. Zugrăvim. Reparăm. Dar nu dărâmăm casa. În momentele alea de scandal nu dinamităm. Eliminăm din discuție posibilitatea asta. Eu nu-mi iau valiza și plec, tu nu te muți la taică-tău, nu divorțăm. Pur și simplu nu pronunțăm cuvinte în sensul ăsta. Atunci nu ne rămâne decât posibilitatea să ne cerem iertare și să găsim cale de funcționare. Dacă într-un cuplu cineva are în cap bagajul făcut deja, atunci în perioada de criză va face un gest definitiv. Și apoi nu mai e cale de întoarcere, spunea Aradits.

Foto: VIVA, Facebook.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter