"Nu prea ne plăceam!". Cum s-au înțeles Andrei Aradits și Andreea Bălan la emisiunea "Te cunosc de undeva" și de ce nu s-au suportat la început

Publicat pe

Andrei Aradits s-a alăturat echipei Te cunosc de undeva, de la Antena 1, în anul 2012. Șase ani mai târziu, actorul a anunțat că pleacă de la masa juriului pentru a se dedica altor proiecte. Andrei Aradits a fost coleg cu Andreea Bălan, Aurel Temișan și Ozana Barabancea, în emisiunea difuzată la Antena 1. Recent, îndrăgitul actor a declarat că nu s-a înțeles cu Andreea Bălan, la început, când au devenit colegi.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Andrei Aradits a făcut parte din echipa de jurați ai emisiunii „Te cunosc de undeva”. Actorul a plecat din emisiune în anul 2018, deoarece primise un rol în serialul Vlad, de la Pro tv. Andrei Aradits a dezvăluit că la început nu a plăcut-o pe Andreea Bălan, iar același sentiment îl împărtășea și artista, potrivit spuselor actorului.

"Nu prea ne plăceam!". Cum s-au înțeles Andrei Aradits și Andreea Bălan la emisiunea "Te cunosc de undeva" și de ce nu s-au suportat la început"Nu prea ne plăceam!". Cum s-au înțeles Andrei Aradits și Andreea Bălan la emisiunea "Te cunosc de undeva" și de ce nu s-au suportat la început

Andrei Aradits a fost invitat în podcastul moderat de Jorge, unde a făcut dezvăluiri surprinzătoare. Actorul a vorbit despre relația pe care o avea cu foștii colegi de la Te cunosc de undeva, dezvăluind că nu a plăcut-o pe Andreea Bălan la început. Totodată, Andrei Aradits a anunțat că a divorțat de soția sa, Andreea.

Citește și:Andrei Aradits a divorțat de soția sa, după 17 ani de căsnicie: „Am avut o relație care a murit…”. Cum a reacționat fiul lor

Citește și:Andrei Aradits susține că a avut un an „îngrozitor': „Aș prefera să-l uit'. Ce schimbări își dorește actorul în 2023

Citește și:„Omul a scos cuțitul și s-a ținut după mine…”. Doina Teodoru, la un pas de tragedie la America Express

Citește și:Oana Zăvoranu a fost filmată în timp ce spăla parbrizele mașinilor într-o benzinărie. Cum a ajuns în această ipostază

Cum s-au înțeles Andrei Aradits și Andreea Bălan la emisiunea „Te cunosc de undeva”

Andrei Aradits a fost coleg cu Andreea Bălan, Aurel Temișan și Ozana Barabancea, cei patru făcând parte din juriul emisiunii Te cunosc de undeva. Actorul a părăsit reality show-ul în anul 2018, fiind înlocuit de actorul Cristi Iacob. Invitat în podcastul Vorba lu’Jorge, Andrei Aradits a vorbit despre relația pe care a avut-o cu foștii colegi de la Te cunosc de undeva.

Surprinzător, actorul a declarat că la început nu a plăcut-o pe Andreea Bălan și nici artista nu îl plăcea. Chiar și așa, Andrei Aradits a recunoscut că o apreciază pe fosta lui colegă pentru determinarea și ambiția ei profesională. „Nu prea ne plăceam așa. Nici eu pe ea și nici ea pe mine. Până când am găsit poziția din care am privit-o și am zis ok, stai puțin. Dar ce îți place, de fapt, la ea, pentru că sunt multe lucruri care îmi plac la ea. Determinarea ei imi place, puterea ei de muncă, pe bune vorbesc. Sunt lucruri pe care le admir la Andreea Bălan. Sunt lucruri pe care eu nu le am. Onestitatea ei ușor frustră și sociopată îmi place la nebunie”, a declarat actorul in podcastul Vorba lu’ Jorge.

Andrei Aradits: „Mi se pare foarte pragmatic și foarte onest”

Andrei Aradits a povestit ce calități a descoperit la Andreea Bălan, dar și cum a reușit artista să îl determine să își schimbe părerea despre ea. Actorul a povestit și un moment în care cântăreața l-a surprins.

„La un moment zicea, „Hai, Aradits să facem o poză”. „Bă, dar lasă-mă în pace, fă și tu poze cu Temișan”. „Nu că el e prea înalt și la tine îmi convine că tu pari inteligent. Mie imi iese pe plus”. Și are dreptate, mi se pare foarte pragmatic și foarte onest acest tip de relație. Că nu a încercat să mi-o dea pe sub mână. Mi-a zis foarte clar pe fată„, a mai spus Andrei Aradits. De asemenea, îndrăgitul actor a dezvăluit că are o relație frumoasă cu Aurelian Temișan și Ozana Barabancea.

Andrei Aradits a divorțat de soția sa, după 17 ani de mariaj

Andrei Aradits a anunțat recent că a divorțat de soția sa, Andreea, după 17 ani de căsnicie. Cei doi au trăit o poveste de dragoste frumoasă și au împreună un băiat, Eric. Cu toate astea, se pare că relația lor s-a răcit în ultimele luni și au decis să meargă pe drumuri separate.

„Am divorțat. Pe 13 sau pe 15 martie e înfățișarea. E în India de vreo 6 luni, face yoga. Doar eu cu el (n.r. – Eric) suntem.Eric a fost nasol o perioadă. Ultimul lucru de care îmi era teamă e că are Bacul acum și mă gândeam că eu, în locul lui, aș fi folosit scuza asta. E mai deștept de atât… și am stat de vorbă cu el și a zis: «ok, nu-ți permiți treaba asta». E mult mai deștept decât mă așteptam. Am fost și la psiholog cu el, da.Și mie îmi pare rău. Voiam să-ți zic o chestie amuzantă pe treaba asta. Am depus actele de divorț în septembrie și termenul s-a dat abia acum.„, a mai spus Andrei Aradits.

Sursa foto: Facebook

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă