Andrei Aradits a divorțat de soția sa, după 17 ani de căsnicie: "Am avut o relație care a murit...". Cum a reacționat fiul lor

Publicat pe

Andrei Aradits a divorțat de soția sa, Andreea, după 17 ani de căsnicie. Actorul a vorbit recent despre despărțirea care a avut loc în mare secret, dezvăluind cum a primit fiul lor vestea. Juratul de la Te cunosc de undeva a vorbit despre motivele care a dus la despărțirea de soția sa .

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Andrei Aradits a divorțat de soția sa, după 17 ani de căsnicie. Andrei Aradits a trăit o poveste de dragoste frumoasă alături de Andreea, femeia cu care a fost căsătorit aproape două decenii. Surprinzător, cei doi au divorțat în mare secret, iar actorul a fost cel care a făcut anunțul. Andrei Aradista și Andreea au împreună un băiat, Eric.

Andrei Aradits a divorțat de soția sa, după 17 ani de căsnicie: "Am avut o relație care a murit...". Cum a reacționat fiul lorAndrei Aradits a divorțat de soția sa, după 17 ani de căsnicie: "Am avut o relație care a murit...". Cum a reacționat fiul lor

Actorul a dezvăluit în podcastul lui Jorge că a divorțat de soția lui, Andreea. Juratul emisiunii de la Antena 1 a mărturisit că fiul lor, Eric, a acceptat cu greu decizia pe care părinții săi au luat-o. Andrei Aradits a fost întotdeauna discret cu viața sa personală și niciodată nu a dat de înțeles că ar exista probleme în căsnicia lui.

Citește și: Andrei Aradits susține că a avut un an „îngrozitor': „Aș prefera să-l uit'. Ce schimbări își dorește actorul în 2023

Citește și:Andrei Aradits, mărturisiri emoționante despre mama lui: „M-a crescut singură, cu greu'

Citește și:Alexandra Ungureanu recunoaște că își cumpără haine din second-hand: „Felul în care le mixez le face să pară foarte prețioase' / EXCLUSIV

Citește și:Calvarul prin care a trecut Kamara de la Survivor, în Guineea, după ce i-a murit tatăl: „Mă abuzau fizic și psihic”

Andrei Aradits a divorțat de soția sa, Andreea, după 17 ani de căsnicie

Andrei Aradits este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați actori de la noi din țară. Îndrăgitul actor a jucat în numeroase telenovele românești alături de mari actori ai României. Deși era cunoscut de multă lume, Andrei Aradits a vorbit foarte rar despre familia sa, iar vreme de 17 ani a format un cuplu cu Andreea, femeia care i-a dăruit un fiu.

Ei bine, se pare că neînțelegerile au apărut în relația lor, iar cei doi au decis să se despartă. Andrei Aradits a dat vestea surprinzătoare în podcastul lui Jorge, declarând că demersurile pentru înaintarea divorțului au fost făcute în luna septembrie a anului trecut. Actorul a recunoscut că relația lor nu mai funcționat de luni bune, motiv pentru care au decis să meargă pe drumuri separate. Andrei Aradits și fosta lui soție nu au petrecut sărbătorile de iarnă împreună, actorul avându-l doar pe fiul lui, Eric. Andreea a plecat în India pentru șase luni, unde face Yoga.

„Am divorțat. Pe 13 sau pe 15 martie e înfățișarea. E în India de vreo 6 luni de zile, face yoga. Doar eu cu el (n.r. Eric )suntem.Eric a fost nasol o perioadă. Ultimul lucru de care îmi era teamă e că are Bacul acum și mă gândeam că eu, în locul lui, aș fi folosit scuza asta.(…) Credeam că avem o relație armonioasă, am fost putin surprinzător. E normal să fii trist. E un doliu. Am avut o relație care a murit”, a spus Andrei Aradits.

Andrei Aradits: „E bine să lași lucrurile să se termine frumos”

În prezent, Andrei Aradits locuiește împreună cu fiul său, Eric, în timp ce Andreea, soția lui se află în India, pentru șase luni. Actorul a recunoscut că a fost o perioadă grea pentru fiul lui.

„E mult mai deștept decât mă așteptam. Am fost și la psiholog cu el, da.(…) Și mie îmi pare rău. Voiam să-ți zic o chestie amuzantă pe treaba asta. Am depus actele de divorț în septembrie și termenul s-a dat abia acum.Voiam să termin chestia asta, dacă tot am început și asta era direcția… Cred că dacă lucrurile se termină, e bine să le lași să se termine frumos, cauterizat și civilizat. Dacă vom reuși asta, rămâne de văzut',  a spus actorul, în cadrul podcastului „Vorba lui Jorge'.

Actorul Andrei Aradits a folosit aplicațiile de dating după despărțirea de soția sa

Andrei Aradits a mai declarat că la scurt timp după despărțirea de soția sa a căutat validare pe aplicațiile de dating și chiar a avut câteva întâlniri. Însă toate s-au sfârșit după ce și-a dat seama că femeile s-au îndrăgostit de el. Andrei Aradits a început sesiunile de terapie la psiholog pentru a trece mai bine peste această situație.

„Azi am fost prima oară la psiholog. Am căutat validare de la psiholog. Lasă, că și pe Tinder am căutat validare. Da, dar am renunțat între timp. Am avut întâlniri. Dar știi de ce aveam nevoie, de validarea faptului că uite, la 50 de ani încă mai sunt posibil și am zis că „ok, lumea mă place'. Doar că, la un moment dat s-a îndrăgostit o fată de mine și am că nu, gata', a mai spus actorul.

Sursa foto: Facebook

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă