Ioana și Ilie Năstase nu mai locuiesc împreună, iar bruneta a primit flori de la un alt bărbat: "Nu sunt împreună cu Ilie. Scârțâie căsnicia..."

Publicat pe

Ioana și Ilie Năstase nu mai locuiesc împreună, iar bruneta a primit flori de la un alt bărbat. Ioana și Ilie Năstase sunt căsătoriți de trei ani, însă mariajul lor nu a fost lipsit de obstacole. Ioana i-a reproșat de mai multe ori lui Nasty că nu îi acordă atenția cuvenită. Iată că relația lor a ajuns într-un nou moment de cumpănă. Ioana Năstase a declarat că Ilie nu i-a luat nici măcar un buchet de flori de Ziua Femeii și că un alt bărbat din viața ei i-a dăruit trandafirii albi pe care i-a postat pe social-media.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Ioana și Ilie Năstase nu mai locuiesc împreună, iar bruneta a primit flori de la un alt bărbat. Povestea de dragoste dintre Ioana și Ilie Năstase a început în urmă cu patru ani, urmând ca la scurt timp după ce s-au cunoscut să facă nunta. Mariajul dintre cei doi nu a fost doar lapte și miere, căci ambii au personalități puternice, iar Ioana Năstase, fostă Simion, vrea să fie tratată cu grijă și atenție. Ioana a dezvăluit recent că relația cu Nasty nu mai merge deloc și că nici măcar nu mai locuiește cu tenismenul. Mai mult, bruneta a mențioant că soțul ei nu i-a făcut niciun cadou de 8 Martie și că imensul buchet de trandafiri albi pe care l-a postat pe social-media este de la un alt bărbat din viața ei.

Ioana și Ilie Năstase nu mai locuiesc împreună, iar bruneta a primit flori de la un alt bărbat: "Nu sunt împreună cu Ilie. Scârțâie căsnicia..."Ioana și Ilie Năstase nu mai locuiesc împreună, iar bruneta a primit flori de la un alt bărbat: "Nu sunt împreună cu Ilie. Scârțâie căsnicia..."

Ioana și Ilie Năstase nu mai locuiesc împreună, iar bruneta a primit flori de la un alt bărbat

Mariajul de trei ani dintre Ioana Năstase și Ilie Năstase a întâmpinat un nou obstacol, căci soții par să nu se mai înțeleagă deloc. Ioana Năstase a recunoscut, recent că au apărut noi probleme în relația cu tenismneul

„Ilie nu mi-a făcut nimic de 8 Martie. Nu mi-a dat niciun buchet de flori. Însă, nu mă mai surprinde nimic de la el. Nu știu dacă pot să îi zic mariaj ce se întâmplă între mine și Ilie. Eu văd altfel o căsnicie.

Trandafirii cu care m-am postat pe Facebook nu sunt de la Ilie primiți, de Ziua Femeii, ci sunt de la o cunoștință de sex masculin, mai exact de la un prieten de familie. Știe că îmi plac trandafirii albi și mi-a cumpărat un buchet cu 150 de trandafiri albi și unul roșu. Sunt foarte frumoși.

Citește și: Ioana Năstase i-a dat un ultimatum lui Ilie Năstase, înainte de a intenta divorț: „Asta nu prea mai e căsătorie”

Citește și: Ioana Năstase susține că a fost șantajată de Ilie Năstase: „E un joc urât”

Citește și: Dida Drăgan n-a renunțat la muzică, dar este selectivă cu aparițiile: „Nu este defăimător să cânți în cârciumă, doar că eu nu știu să fac asta”

Probabil că și Ilie mi-a cumpărat și el flori, ieri, de 8 Martie, cine știe? Cred că le-a cumpărat și le-a dus acasă la București. M-am împăcat cu situația dintre noi doi, am ales să îl las să facă ce vrea el și cum vrea dânsul. M-am obișnuit! Cât privește mariajul nostru, problemele actuale din cuplul nostru, nu vreau să dau prea multe din casă… dacă scârțâie căsnicia cu Ilie și cum stau lucrurile între noi', a mărturisit Ioana Năstase, pentru Click.ro.

Ioana Năstase: „O căsnicie este bazată pe respect”

În continuare, Ioana Năstase, a menționat că, de ceva vreme, nu a mai fost în locuința unde se stabilise cu Ilie Năstase, și că a petrecut mai mult timp la casa ei din București. Ea a oferit explicații și cu privire la pozele făcute de paparazzii, în care cei doi au fost surprinși la o cafenea din Băneasa.

Acum sunt în București, nu sunt împreună cu Ilie, nu sunt la Ilie acasă. Sunt la mine acasă. Ne-am întâlnit la acea cafenea în Băneasa pentru că eu acolo îmi servesc cafeluța și de multe ori acolo îmi pun ordine în gânduri. Nu l-am lăsat în urmă atunci pe Ilie. El s-a dat jos mai greu din mașină și a venit după mine. Trebuia să mă întâlnesc cu cineva care se ocupă de căluțul meu dacă pot să îi zic așa. A stat și Ilie atunci cu mine, a băut și el un ceai și cam atâta tot.

O căsnicie este bazată pe respect reciproc între doi parteneri. Mai multe nu vreau să vă zic. Pentru că nu vreau să vorbesc despre ce se întâmplă între mine și Ilie la momentul actual. „, a încheiat Ioana Năstase.

Sursa FOTO: Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter