Fosta soție a lui Andrei Aradits, prima reacție după anunțul divorțului: "Schimbarea e constantă, fie că ne place sau nu"

Publicat pe .

Mesajul postat de Andreea Aradits, fosta soție a lui Andrei Aradits înainte de anunțul divorțului. Andreea și Andrei Aradits au decis să divorțeze după 17 ani de mariaj. Anunțul a fost făcut de actor în cadrul unui podcast, la ceva timp după ce s-a finalizat procesul. Înainte de a se afla de separarea celor doi, Andreea a postat un mesaj neașteptat pe contul său de socializare. Ce a scris atunci!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

În urmă cu doar câteva zile, în cadrul podcastului moderat de Jorge, Andrei Aradits a mărturisit că a divorțat de soția sa, după 17 ani de mariaj. Vestea a luat pe toată lumea prin surprindere, mai ales că cei doi erau de aproape două decenii împreună și au un copil superb împreună, pe Eric. Actele de divorț au fost depuse în septembrie 2022, iar tot atunci actorul a rămas singur cu fiul său, după ce Andreea a plecat în India pentru a face yoga.

actorul-an-drei-araditsactorul-an-drei-aradits

Înainte de anunțul divorțului, Andreea Aradits a postat un mesaj neașteptat pe contul său de socializare. Iată ce scria fosta soție a actorului în urmă cu ceva timp.

Citește și: Cristian Boureanu neagă că a fost violent cu fostele sale partenere:S-a spus că am împins-o pe Valentina Pelinel și și-a rupt piciorul

Citește și: Cum poți primi 20.000 de lei de la stat pentru renovarea casei. Anunțul ministrului Mediului, Tanczos Barna, despre panouri fotovoltaice

Citește și: Vica Blochina l-a ales pe Cristi Borcea ca fiind bărbatul perfect pentru ea: „Este cel mai plătitor…

Mesajul postat de Andreea Aradits înainte de anunțul divorțului

Înainte de vestea separării, Andreea Aradits scria pe contul său de socializare că schimbarea este constantă în viața sa, însă este recunoscătoare pentru tot ce se întâmplă și pentru oamenii pe care i-a întâlnit și îi va cunoaște de acum.

„Fiecare suflet pe care îl întâlnim în viață este acolo pentru un motiv. Fiecare întâlnire ne lasă o impresie, fiecare acțiune ne schimbă un pic. Pentru că schimbarea este constantă, fie că ne place sau nu, fie că o dorim sau nu.

Totul se rezumă la ceea ce suntem în prezent. Sunt recunoscătoare pentru toți cei pe care îi întâlnesc pe drumul meu, știu că sunt acolo să mă învețe ceva și eu îi ascult', a scris fosta soție a lui Andrei Aradits pe Instagram.

Cum se simte fiul lui Andrei Aradits, după divorțul părinților

După 17 ani de mariaj, Andrei și Andreea Aradits au decis să meargă pe drumuri diferite. Divorțul părinților l-a afectat destul de tare pe fiul lor, Eric, însă actorul a vorbit deschis cu el și chiar au decis să meargă împreună și la psiholog.

Eric a fost nasol o perioadă. Ultimul lucru de care îmi era teamă e că are Bacul acum și mă gândeam că eu, în locul lui, aș fi folosit scuza asta. E mai deștept de atât… și am stat de vorbă cu el și a zis: «ok, nu-ți permiți treaba asta». E mult mai deștept decât mă așteptam. Am fost și la psiholog cu el, da’, a adăugat actorul, în cadrul podcastului citat anterior.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton