Cristian Boureanu neagă că a fost violent cu fostele sale partenere: "S-a spus că am împins-o pe Valentina Pelinel și și-a rupt piciorul"

Publicat pe

Cristian Boureanu, 49 de ani, a vorbit recent despre viața sa profesională și personală. Invitat în emisiunea Denisei Rifai, politicianul a răspuns întrebărilor incomode. Cristian Boureanu a negat că ar fi fost violent cu fostele sale partenere, iar singurul episod violent a fost cel cu fiica sa.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cristian Boureanu se numără printre cei mai râvniți burlaci din showbiz-ul românesc. Recent, politicianul a vorbit în emisiunea 40 de întrebări cu Denise Rifai, de la Kanald D, despre viața sa personală și profesională. Moderatoarea tv i-a adresat o întrebare dură lui Boureanu și l-a determinat să explice de ce a fost acuzat că a fost agresiv fizic cu fostele sale partenere.

Cristian Boureanu neagă că a fost violent cu fostele sale partenere: "S-a spus că am împins-o pe Valentina Pelinel și și-a rupt piciorul"Cristian Boureanu neagă că a fost violent cu fostele sale partenere: "S-a spus că am împins-o pe Valentina Pelinel și și-a rupt piciorul"

Cristian Boureanu a fost căsătorit cu Valentina Pelinel. Cei doi au divorțat, iar fotomodelul s-a cuplat cu Cristi Borcea, fostul patron al Dinamo. Politicianul a avut o relație de șase ani cu Laura Dincă, care s-a sfârșit în urmă cu câteva luni. Tânâra avea 18 ani când l-a cunoscut pe politician.

Citește și: Cristian Boureanu s-a împăcat cu Monica Tatoiu, după ce a acuzat-o că se amestecă în viața sa privată:„Alege să povestească niște chestii discutate în privat'

Citește și: De ce a fost părăsit Cristian Boureanu de ambele soții.Prima l-a înșelat cu nașul lor de cununie

Citește și: Corina Caciuc a pierdut procesul, după ce i-a fost suspendat permisul de conducere.Ce decizie a luat instanța

Citește și : Daniela Crudu și-a scos apartamentul la vânzare. Cum arată și cât costa locuința:„Se vinde cu tot cu…'

Cristian Boureanu a negat că ar fi fost violent cu fostele sale partenere

Cristian Boureanu și Valentina Pelinel au divorțat după ce au fost căsătoriți vreme de 7 ani. În 2014, fostul model s-a cuplat cu Cristi Borcea, iar împreună au trei copii. Invitat în emisiunea 40 de întrebări cu Denise Rifai, de la Kanal D, Cristian Boureanu a vorbit despre viața sa personală. După ce s-a scris în presă că politicianul ar fi fost agresiv cu fostele sale partenere, Denise Rifai l-a întrebat pe Boureanu de ce și-a lovit fostele iubite. Acesta a negat că nu le-ar fi bătut, dar a recunoscut că a fost agresiv verbal cu acestea. Fostul soț al Valentinei Pelinel a fost implicat într-un scandal cu fiica sa, după ce a fost surprins în timp ce o agresa.

„Nu bat femeile. Recunosc, copilului i-am mai tras câte o scatoalcă la fund și bănuiesc că s-a prescris, nu-mi face nimeni, din nou, dosar penal pentru asta. Și atunci, în ziua incidentului, eu am declarat că s-ar putea să-mi fi ieșit din minți, că urla fata că o răpesc și că o violez.', a declarat Cristian Boureanu.

Cristian Boureanu: „S-a spus că am împins-o pe Valentina și că și-a rupt picioarul”

În urmă cu câțiva ani, s-a speculat în presă că Boureanu ar fi împins-o pe Valentina Pelinel și i-ar fi rupt piciorul. Politicianul a negat această informație și susține că prietena lui Monica Tatoiu a fost de față.

„N-am știut de Valentina și de Borcea. Atunci s-a spus că am împins-o pe Valentina și și-a rupt piciorul, la munte. Noroc că eram cu Monica Tatoiu lângă, eu eram jos, Monica și abia după aia Valentina, care a căzut. S-au spus multe lucruri în presă, e o mare lipsă de responsabilitate și, din păcate, problema Europei: «vai, săracii»… Am avut incidente de agresivitate, mai ales verbală, cu femeile din viața mea. Nu am ajuns să ne batem', a mai spus Cristian Boureanu.

Cristian Boureanu, în lacrimi în fața lui Denise Rifai

Invitat în emisiunea lui Denise Rifai, Cristian Boureanu a vorbit despre mama sa care nu mai este în viață. Politicianul a izbucnit în lacrimi când a vorbit despre cea care i-a dat viață. Acesta susține că mama sa nu ar fi mândră de el și recunoaște că au avut o relație dificilă. Mama lui Cristian Boureanu a murit în 1996.

„Cred că mama nu ar fi mândră de mine foarte tare. Aveam o comunicare greoaie cu mama. Era o femeie severă, râdea foarte mult, dar era foarte severă. Probabil așa am fost și eu cu copilul meu, extrem de sever, dar întotdeauna distracție, glumă, trebuia să se facă.Pe de altă parte, mama ar fi fost mândră de un lucru: că eu am învățat să fiu fericit. Ea nu a fost o femeie fericită', a mai spus Cristian Boureanu la Kanal D.

Sursa foto: Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter