De ce a fost părăsit Cristian Boureanu de ambele soții. Prima l-a înșelat cu nașul lor de cununie

Publicat pe

De ce a fost părăsit Cristian Boureanu de ambele soții. Cristian Boureanu a fost înconjurat permanent de femei frumoase, dar nu a avut noroc până la final în dragoste, dat fiind că a fost părăsit de ambele soții. Și Irina Șoancă, și Valentina Pelinel, au decis, la un moment dat, să plece pe drumuri separate. Iată care a fost motivul pentru care fostul politician a fost părăsit de două ori!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

De ce a fost părăsit Cristian Boureanu de ambele soții. Cristian Boureanu se pare că nu a avut noroc în dragoste, fiind părăsit de ambele soții. Și Irina Șoancă, și Valentina Pelinel, după mariaje care au durat 4 și, respectiv 7 ani, au decis să pună capăt căsniciei cu fostul politician. Iată care a fost motivul!

De ce a fost părăsit Cristian Boureanu de ambele soții. Prima l-a înșelat cu nașul lor de cununieDe ce a fost părăsit Cristian Boureanu de ambele soții. Prima l-a înșelat cu nașul lor de cununie

De ce a fost părăsit Cristian Boureanu de ambele soții

Cristian Boureanu și Irina, prima sa soție, au fost protagoniștii unei povești de dragoste providențiale, tânăra fiind „agățată” de cel care i-a devenit soț într-o stație RATB. Din păcate, frumoasa poveste de dragoste s-a transformat ulterior într-un scenariu de telenovelă, greu de crezut. Irina nu doar că s-a îndrăgostit de un alt bărbat, dar acesta a fost chiar nașul de cununie al cuplului, Sebastian Vlădescu. Ulterior, fostul politician a dezvăluit că a aflat vestea chiar de la cel care i-a „furat” nevasta.

Citește și: În ce relații a rămas Cristian Boureanu cu Valentina Pelinel, la 9 ani de la despărțire: „În timpul căsătoriei a luat o decizie'

Citește și: Cristi Borcea, adevărul despre începutul relației cu Valentina Pelinel: „Nu am avut scrupule. Am fost tot timpul cu ea”

Citește și: Câți copii are Cristi Borcea. 4 dintre ei au fost concepuți în detenție!

Citește și: Câte soții a avut Cristi Borcea. În ce relații a rămas cu mamele copiilor săi

Citește și: Ce cadou i-a făcut Valentina Pelinel lui Cristi Borcea, de ziua lui:’Bărbatul care mă împlinește’

„M-a scos la o cafea, Sebastian, să-mi spună. Și-atunci l-am ascultat, uite așa, stăteam, și i-am zis: «Auzi, am o ]ntrebare. Ai bani la tine? Plătești tu cafeaua? Bine!». M-am ridicat și am plecat. Și m-am dus pe jos acasă, am zis că nu are rost să mă urc la volan, că sunt nervos. M-am gândit ce am de făcut, m-am lăsat de cafea, am zis 5 ani îmi iau o pauză', a dezvăluit Cristian Boureanu în podcastul lui Cătălin Măruță.

După izbucnirea scandalului, Cristi Boureanu și Irina au divorțat. Fiica lor, Ioana a rămas la fostul politician după ce mama ei a pierdut custodia. Deși la început a negat totul, la scurt timp, fosta lui soție, Irina, s-a căsătorit cu Sebastian Vlădescu.

Cristian Boureanu: „Valentina a decis să ne despărțim”

Din păcate pentru Cristian Boureanu ambele soții l-ar fi înșelat, după cum a declarat chiar el… Deși a spus că va lua o pauză de 5 ani, fostul politician s-a îndrăgostit din nou și s-a decis să-și pună din nou pirostriile în 2007. Atunci, s-a căsătorit cu Valentina Pelinel, un model de succes, care la doar 15 ani câștigase titlul Miss Model România. Atunci, nimic nu părea că va tulbura bunul mers al căsniciei. Tineri, frumoși cu niște cariere de succes, aveau tot pachetul necesar pentru a forma o familie superbă pentru tot restul vieții. Iată însă că între ei ar fi intervenit… Cristi Borcea, după cum a dezvăluit chiar fostul politician.

„Relația cu Valentina am privit-o ca pe o poveste din facultate. Ai o iubită în facultate, stai niște ani cu ea, adevărat, cu niște investiții comune, o căsnicie, iar în final ea a ales. Pe Valentina am agățat-o într-un bar. Venise pentru trei zile în România, ea locuia la New York și apoi ne-am și căsătorit. Am divorțat în 2013. Hai să spunem că ea a luat o decizie, eu am aflat după divorț, deci am dormit liniștit. Eu eram amic cu Cristi Borcea, dar prefer să-i las pe ei să vorbească”, a povestit Cristian Boureanu în cadrul podcastului Acasă la Măruță.

Fostul soț al Valentinei Pelinel a dezvăluit că a aflat mai târziu că Valentina Pelinel și Cristi Borcea au avut o relație încă din timpul mariajului lor.

„Eu cu Cristi Borcea ne-am întâlnit întâmplător. Eram pe plajă în Miami, a venit iubita lui de atunci, m-a văzut, am stat la masă și eu am decis să plec în Puerto Rico, cu Valentina. A vrut să vină și el. Eu atunci țin minte că i-am zis Valentinei: Vezi că ăsta vrea să te… și nevasta lui se dă la mine. Ea mi-a zis că nu există. Cristi nu e neapărat frumos, dar spune mereu ce vrea să audă femeia, eu nu fac niciodată asta. N-am știut ce s-a întâmplat. Am aflat mai târziu că, undeva prin 2011, ei au început să aibă o relație.

Apăruseră niște rupturi între noi, de asta ne-am despărțit. Mergeam în direcții diferite noi. Aveam reproșuri că nu merg în vacanțe unde merg alții, după am aflat care e motivul. Valentina a decis să ne despărțim. Acum, dacă ne vedem în public, ne salutăm, și cu Cristi mă salut. Valentina e o femeie liniștită, mie îmi place viața. Lui Cristi Borcea i-am trimis o sticlă să-i mulțumesc, așa am făcut și cu Sebastian. Valentina știa povestea și s-a enervat”, a mai spus el.

După divorțul de Valentina Pelinel, Cristi Boureanu a mai avut două relații. Laura Dincă avea 18 ani atunci când au devenit un cuplu, și au fost împreună 6 ani. Evident, fostul politician a fost judecat, iubita sa fiind doar cu puțin mai mare decât Ioana, fiica lui. După Laura, a urmat Cristina Belciu, comparată adeseori cu Monica Bellucci, însă după o relație de câteva luni cei doi s-au despărțit.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter