În ce relații a rămas Cristian Boureanu cu Valentina Pelinel, la 9 ani de la despărțire: „În timpul căsătoriei a luat o decizie”

Publicat pe

În ce relații a rămas Cristian Boureanu cu Valentina Pelinel, la aproape 9 ani de la despărțire. Cei doi s-au iubit cu pasiune vreme de șase ani, cât timp au fost soț și soție. Blondina însă a luat o decizie în ceea ce privea relația lor, îndrăgostindu-se de unul dintre amicii lui, Cristi Borcea. Cu timpul, fostul om politic a iertat-o și a mers mai departe. Recent, el a dezvăluit cum mai stau lucrurile între cei doi, la aproape 9 ani de la divorț.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Cristian Boureanu și Valentina Pelinel au trăit o frumoasă poveste de dragoste vreme de câțiva ani, în perioada 2007-2013. Fostul fotomodel însă s-a îndrăgostit de unul dintre amicii săi, afaceristul Cristi Borcea, cu care și-a întemeiat o familie și are, acum, trei copii.

În ce relații a rămas Cristian Boureanu cu Valentina Pelinel, la 9 ani de la despărțire: „În timpul căsătoriei a luat o decizie'În ce relații a rămas Cristian Boureanu cu Valentina Pelinel, la 9 ani de la despărțire: „În timpul căsătoriei a luat o decizie'

Cristi Boureanu a făcut, recent, declarații neașteptate. Fostul om politic și-a deschis sufletul și a povestit cum a fost înșelat în ambele căsnicii. Valentina Pelinel s-a îndrăgostit de unul dintre amicii lui, Cristi Borcea, alături de care are acum trei copii. După divorțul din 2013, cei doi s-au căsătorit civil în 2018, în România, iar religios în 2019, în Ungaria.

Citește și: Cristian Boureanu știa că Borcea îi face avansuri Valentinei Pelinel, în timpul căsniciei lor:”Vezi că ăsta vrea să te…”

Citește și: Cristian Boureanu a povestit cum a fost înșelat de prima soție, Irina, cu nașul de cununie:„M-a scos la o cafea chiar el, să-mi spună'. Ce a zis despre Valentina Pelinel

Citește și: Marius Elisei, după ce Oana Roman a anunțat că au probleme în relație:„Adevărul te costă'

Citește și: Oana Roman și Marius Elisei au ajuns din nou în pragul despărțirii:„Nu consider că lucrurile merg în direcția care trebuie'. Reacția lui, după declarațiile vedetei

În ce relații a rămas Cristian Boureanu cu Valentina Pelinel

Cristian Boureanu a fost invitat, recent, la podcastul Acasă la Măruță, de pe YouTube. El a povestit despre fosta căsnicie cu Valentina Pelinel, care s-a încheiat în 2013. De fapt, afaceristul și-a dat seama că cei doi fuseseră împreună încă din 2011, însă atunci când a aflat, erau deja despărțiți și asta nu a mai contat. În prezent, blondina și fostul acționar de la clubul Dinamo au un fiu, Milan, și două fiice gemene, Indira Maria și Rania Maria.

„Pe Valentina am iertat-o repede. N-am avut copil cu ea. Am privit-o ca pe o poveste din facultate. În final, Valentina a ales. Pe toate fetele le-am agățat pe stradă. Pe Valentina într-un bar. Venise 3 zile în România, locuia la New York, a rămas o lună și jumătate. În timpul căsătoriei a luat o decizie. Eu am aflat după divorț, așa că am dormit foarte liniștit. Eram amici (n.red.: el și Borcea)', a povestit Cristian Boureanu în podcast.

Cristian Boureanu: „L-am văzut pe Cristi, e un Don Juan'

Afaceristul bănuia că amicul lui era atras de soția sa, astfel că, într-o vacanță a și avertizat-o de ce avea să se întâmple: „pe plajă (n.red.: în vacanță în Miami) i-am zis Valentinei: «Vezi că ăsta vrea să… și nevastă-sa se dă la mine». Alina (n.red.: Vidican, a doua soție a lui Cristi Borcea) e o fată minunată, nu am avut nicio problemă cu ea, ei aveau problemele lor, eu nu știam. Eu l-am văzut pe Cristi, este un Don Juan. E un băiat foarte generos și mai are o calitate pe care eu o consider defect, spune orice vrea să audă femeia, lucru pe care eu n-o să-l fac în viața mea', a mai povestit Boureanu.

„Am aflat mai târziu că, undeva de prin 2011, sau mai târziu, ei au început o relație. Nu m-a interesat. Am aflat în 2013, după ce ne-am despărțit. Știam că eu și Valentina nu ne mai înțelegem. Când au început ei relația era un moment bun să ne despărțim. Eu am divorțat pentru că Valentina a ales să ne despărțim, înțelegeam niște motive, dar nu-l știam pe cel principal', a completat.

Întrebat dacă mai vorbesc, Cristian a răspuns că nu prea mai au de ce: „dacă ne vedem în public ne salutăm. Cred că am stat la o petrecere, o zi de naștere, la o masă împreună. Și cu Cristi mă salut, ne-am întâlnit în aeroport'.

Cristian Boureanu, înșelat și de prima soție

Afaceristul a mai fost înșelat și de prima soție, Irina. Cei doi s-au căsătorit în 2000 și au divorțat în 2004, după doar 3 ani și jumătate de căsnicie. Împreună au o fiică, pe Ioana, în vârstă de 21 de ani. Irina l-a înșelat pe afacerist cu nașul de cununie, Sebastian Vlădescu, cel mai bun prieten al afaceristului. Sebastian a fost cel care i-a spus adevărul fostului politician.

După divorțul de Valentina, Boureanu a format un cuplu cu Laura Dincă, de care s-a despărțit în vara anului 2021, după 6 ani de relație, dintre care 3 de logodnă. Ultima relație a fostului politician a fost cu modelul Cristina Belciu, potrivit Unica.ro.

Sursă foto: Facebook, arhivă

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă