Cristian Boureanu știa că Borcea îi face avansuri Valentinei Pelinel, în timpul căsniciei lor: "Vezi că ăsta vrea să te..."

Publicat pe

Cristian Boureanu a dezvăluit că Borcea îi făcea avansuri Valentinei Pelinei, încă din timpul căsniciei lor, așa că nu l-a surprins foarte tare că au început o relație după divorț. Boureanu a mai spus că a și avertizat-o pe Valentina că Borcea îi face ochi dulci, însă aceasta l-a contrazis la vremea aceea.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Invitat în podcastul lui Cătălin Măruță, Cristian Boureanu a făcut dezvăluiri din mariajul lui cu Valentina Pelinel și a amintit momentul în care și-a dat seama că Borcea îi face avansuri soției sale. La vremea aceea, avansurile lui Borcea erau atât de evidente, că Boureanu nu avea cum să nu le observe. În plus, soția lui Cristi Borcea de la vremea aceea, Alina Vidican, voia să-l cucerească pe Boureanu.

Cristian Boureanu știa că Borcea îi face avansuri Valentinei Pelinel, în timpul căsniciei lor:  "Vezi că ăsta vrea să te..."Cristian Boureanu știa că Borcea îi face avansuri Valentinei Pelinel, în timpul căsniciei lor:  "Vezi că ăsta vrea să te..."

Borcea îi făcea avansuri Valentinei Pelinel în timpul căsniciei cu Boureanu

Cristian Boureanu și Valentina Pelinel au fost căsătoriți, dar în anul 2014 au ajuns la divorț. Și-au dorit să aibă copii pe timpul căsniciei lor, dar nu s-a întâmplat.

Tot în 2014, Valentina Pelinel avea să îi jure iubire lui Cristi Borcea, care pe vremea aceea era în închisoare, și cu care avea o relație, chiar dacă era căsătorită. În acest context, Cătălin Măruță l-a întrebat pe Boureanu dacă a iertat-o pe Valentina pentru triunghiul amoros.

În plus, omul de afaceri a mărturisit și cum și-a dat seama că Borcea a pus ochii pe Valentina. Erau într-o vacanță, Cristian Boureanu cu Valentina Pelinel și Cristi Borcea cu Alina Vidican.

„Pe Valentina? Cum să nu! Până la urmă toți greșim. Pe Valentina am iertat-o. Nu am știut ce s-a întâmplat. Am aflat mai târziu că ei de prin 2011, mai târziu, au început să aibă o relație. Nu știu exact de când, nu m-a mai interesat.

Pe plajă în prima zi, îmi aduc aminte că i-am spus Valentinei, m-am uitat la ea și i-am zis: „Vezi că ăsta vrea să te… și nevastă-sa se dă la mine”. A zis: Nu există, ești tâmpit, că ești prost că nu știu...

Femeia alege, poți să te dai peste cap, noi facem pe cocoșii, ne încordăm, ea a ales de mult. După aia e un joc pe care îl facem, mai mult sau mai puțin', a declarat Cristian Boureanu la podcastul lui Cătălin Măruță.

Citește și: Cum arată fiica lui Cristian Boureanu la 20 de ani.Operațiile estetice au transformat-o într-o bombă sexy

Citește și: Cristian Boureanu și Laura Dincă, primele declarații după ce au fost surprinși împreună: „E normal'

Cristi Borcea a confirmat bănuielile lui Boureanu: „Am fost tot timpul cu Valentina Pelinel'

Acum câteva luni, Cristi Borcea a povestit despre viața lui amoroasă, cum și-a înșelat soția cu Valentina Pelinel.

„Când a fost vorba de Valentina, nu am avut scrupule. Când am văzut-o a doua oară am zis, e clar că va fi cu mine și va fi mama copiilor mei. Am fost tot timpul cu ea. Tot timpul.

De când am văzut-o, chiar dacă m-am însurat cu Alina, niciodată nu i-am cerut să pună capăt căsniciei cu Boureanu.

Doi la mână, ea era într-o relație care scârțâia de foarte mulți ani și ne-am plăcut. A fost o femeie care a luptat foarte mult, iar în momentul în care am intrat la pușcărie i-am zis că are apartament la New York, de ce să stea în România, la 29 de ani și atunci mi-a zis că nu poate trăi fără mine și rămâne în țară.

De fiecare dată când m-am căsătorit am zis că acolo rămân toată viața. Tentațiile au fost mari. Eu am vrut să rămân tot timpul și cu Mihaela, și cu Alina, dar toate drumurile au dus la Valentina.

Nu am avut probleme în cele două căsnicii. Eu am fost cel care nu a fost cuminte. Au știut și de la început, că nu m-au luat de la bibliotecă', a declarat Cristi Borcea în emisiunea lui Denise Rifai, de la Kanal D.

Cristian Boureanu a fost înșelat de prima soție, Irina, cu nașul de cununie

Cristian Boureanu a povestit public cum a fost înșelat de prima soție, Irina. Fostul politician a susținut că Irina, mama fiicei sale, i-a fost infidelă în timpul căsniciei lor.

Potrivit declarațiilor lui, vestea neplăcută i-a fost dată chiar de către amantul soției lui de la acea vreme. Ar fi fost vorba despre nimeni altul decât fostul ministru Sebastian Vlădescu. Acesta din urmă le-a fost naș de cununie.

„Acum toată lumea spune, mamă, a plecat cu nașul. A fost opțiunea ei. M-a scos la o cafea Sebastian să-mi spună. Și atunci l-am ascultat, eram așa, stăteam și după mi-a zis. M-am ridicat și am plecat.

Pe drum m-am dus pe jos acasă. Am zis că nu are rost să mă urc la volan pentru că sunt nervos, m-am gândit ce am de făcut. M-am lăsat de cafea. Mi-am zis că cinci ani îmi iau o pauză de la cafea.

Mai vorbesc cu Irina, acum ce să zic, după ce a vrut să mă bage la pușcărie de câteva ori, dar a fost ok’, a spus Cristian Boureanu în podcast-ul lui Cătălin Măruță. 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter