Fosta soție a lui Rudel Obreja, dezvăluiri emoționante despre pugilist: „Am stat peste tot cu el. Nu va mai realiza nimeni ce a făcut Rudi pentru boxul românesc”

Publicat pe

Rudel Obreja a murit la doar 57 de ani, după ce a pierdut lupta cu un cancer descoperit prea târziu. Reputatul pugilist a lăsat în urmă o soție și trei copii îndurerați, fiind deplâns de apropiați și de fani. Recent, prima soție a sportivului, Antonela, a vorbit, la rândul ei, în cuvinte elogioase despre reputatul sportiv.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Rudel Obreja, afacerist și fost președinte al Federației Române de Box, a încetat din viață la vârsta de 57 de ani. Acesta suferea de cancer şi fusese eliberat din închisoare pentru a se trata. În 2018, Rudel Obreja a primit o pedeapsă de cinci ani de închisoare cu executare, fiind acuzat de spălare de bani, evaziune fiscală și complicitate la luare de mită. Din păcate, a fost prea târziu pentru fostul pugilist. Iată ce spune despre el Antonela, prima sa soție, femeia care i-a dăruit o fiică!

Fosta soție a lui Rudel Obreja, dezvăluiri emoționante despre pugilist: „Am stat peste tot cu el. Nu va mai realiza nimeni ce a făcut Rudi pentru boxul românesc'Fosta soție a lui Rudel Obreja, dezvăluiri emoționante despre pugilist: „Am stat peste tot cu el. Nu va mai realiza nimeni ce a făcut Rudi pentru boxul românesc'

Ce spune, Antonela, fosta soție a lui Rudel Obreja, despre pugilist

Rudel Obreja a fost căsătorit de două ori. Prima sa soție, cu care a fost căsătorit din 1988 până în 2006, i-a dăruit o fiică, Leyla. În 2010, sportivul s-a căsătorit cu Antonia, mama celor doi fii ai săi, Rudelis și Antonis. Din păcate, pe 12 martie Rudel Obreja a încetat din viață, lăsând în urmă o familie îndurerată.

Prima soție a pugilistului de dezvăluit că nu a rupt complet legătura cu fostul ei soț, după divorț.

'Erau momente în care mai discutam cu Rudi, dar, în aceste clipe dureroase, nu aș vrea să fac niciun fel de comentarii, din respect pentru actuala lui familie, care i-a stat alături până în ultima clipă', a declarat Antonela Obreja pentru ProSport.

Citește și: Doina Teodoru, despre diferența de vârstă de 17 ani dintre ea și Cătălin Scărlătescu: „În țara în care trăim, încă există…

Citește și: Cine sunt concurenții de la „Te cunosc de undeva, sezonul 19, și când începe show-ul

Citește și: „O las să plângă, are dureri în fiecare zi'. Ce se întâmplă cu Kassandra, fiica lui Iosif Rotariu, cu 2 luni înainte de majorat

Citește și: Medeea Marinescu, despre rolul care i-a marcat viața: „Mă strigau Maria Mirabela cu ochii cât umbrela'. Detalii tulburătoare despre moartea tragică a Gildei, colega ei de film

Rudel Obreja a fost președintele Federației Române de Box între anii 2004 și 2012, iar Antonela spune că 'nu va mai realiza nimeni în 100 de ani ce a făcut Rudi pentru boxul românesc. A crescut o generație fantastică, cu Bute, cu JoJo Dan, cu Viorel Simion, medalii, titluri', a mai spus ea pentru sursa citată.

După despărțirea de Rudel Obreja, Antoanela s-a lansat în industria boxului internațional

Puțini sunt cei care știu că Antonela, prima soție a lui Rudel Obreja, la scurt timp după despărțirea de fostul pugilist, avea să facă istorie în boxul internațional, ca agent, promotor și matchmaker.

„Mi-a fost destul de simplu, fiindcă eram o cunoscătoare a boxului, am stat peste tot cu Rudi, am mers cu lotul la Mondialele de la Houston. Știam despre ce e vorba', a dezvăluit ea pentru sursa citată.

Prima gală a organizat-o în Spania, dar adevărata aventură avea să înceapă în Pakistan, și nu neapărat pe ringul de box… Antonela a mers pentru a fonda Liga Profesionistă într-o țară cu nu mai puțin de 4.000 de boxeri, dar satisfacțiile au fost umbrite și de pericole, pentru că, spune ea, 'în Pakistan umblam cu pază armată după mine'.

Viața de promotor în box avea să se dovedească, în curând, plină de provocări, Antonela venind dintr-o cultură total diferită.

'Acolo totul se desfășoară pe caste, nu voiau să lucreze unii cu alții din regiuni diferite, trebuia să călătoresc foarte mult. Mergeam în mașină numai cu capul acoperit, să nu ies în evidență cu părul meu blond, aveam în permanență însoțitori, indiferent unde mergeam.

Vă dau un exemplu. S-a întâmplat la un moment dat că a ars cineva un Coran în SUA și i-au oprit în Pakistan pe niște americani și i-au omorât. Adică trebuia să te aștepți la amenințări de acest gen în orice moment. Ne feream de atentate. Am mers cu mașina primului ministru din Punjab, ne-au pus vestă antiglonț, pază armată în față și în spate. Nu era de glumă', a mai dezvăluit Antonela Obreja pentru ProSport.

Fiica lui Rudel Obreja, devastată de moartea tatălui ei

Din prima căsnicie, Rudel Obreja a avut o fiică, Leyla, acum în vârstă de 33 de ani. În momentul divorțului, fata i-a fost încredințată tatălui ei, Antonela fiind obligată atunci la plata unei pensii alimentare. După moartea tatălui ei, Leyla a transmis mesaje emoționante în social media.

„Astăzi lumea pierde un om extraordinar. Eu pierd un tată, un mentor și cel mai bun prieten al meu. Prin mine și frații mei, el va continua să împodobească această lume cu fericire, bucurie, integritate, direcție și onorabilitate, deoarece moștenirea sa ne va ghida întotdeauna spre a avea trăi o viață unică, cumpătată și cinstită. Inima mea este plină de durere, dar și plină de recunoștință pentru că am fost fiica acestui om și pentru că am fost învățată să trăiesc, să iubesc, să lucrez, să mă împrietenesc, să cuceresc și să pierd, de o ființă umană complexă, irepetabilă, nezdruncinat de puternică și iubitoare. Pa, Iudi. Te iubește Leyluț”, a scris fiica pugilistului în social media.

Recent, Leyla a transmis un alt mesaj, pe pagina personală de Facebook, vorbind despre nevinovăția părintelui ei și cerând pedepsirea vinovaților.

„În ultimele clipe din viață, tatăl meu, cu tăria și credința care îl caracterizau, își ierta călăii: judecătorii, procurorii, oamenii politici, directorii de penitenciare și toți ceilalți, care, cu mâinile albe, vă lasă impresia că urmăresc virtutea țării, vă vor binele și vă scapă de corupție. Aș vrea să plătească corect, drept, DREPT așa cum a fost TATA, toți acei mulți-puțini care nu l-au auzit strigându-și durerea bolii care îl măcina, PENTRU CA ACEASTĂ CRIMĂ SĂ NU SE MULTIPLICE LA NESFÂRȘIT. Vreau să îngrop acest sistem al dosarelor făcute la comandă și al executărilor politice, atunci când îl îngrop pe TATA', este o parte din mesajul Leylei Obreja.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter