O mai ții minte pe Mirela Zeța, actrița care o imita pe Andreea Marin la Mondenii? Ce face și cum arată acum

Publicat pe

Timp de nouă ani, Mirela Zeța a dat viață personajelor Andreea Marin sau Elena Udrea, în show-ul Mondenii, de la Prima TV. De când a ales să părăsească emisiunea, Mirela s-a dedicat teatrului și filmului, însă 2020 a fost un an greu pentru actriță, pandemia ținând-o departe de scena pe care o iubește atât de mult.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Mirela Zeța a fost unul dintre cele mai îndrăgite personaje din show-ul Mondenii și este imposibil să nu vă amintiți stilul inegalabil cu care o imita pe Andreea Marin sau pe Elena Udrea. Actrița a mai apărut și în emisiunea „Atletico Textila”, iar în ultima vreme, fanii au mai văzut-o în filmul 'Vânătorul de spirite' împreună cu partenerul ei de viaţă.

O mai ții minte pe Mirela Zeța, actrița care o imita pe Andreea Marin la Mondenii? Ce face și cum arată acumO mai ții minte pe Mirela Zeța, actrița care o imita pe Andreea Marin la Mondenii? Ce face și cum arată acum

Invitată în emisiunea lui Marius Tucă de la Aleph News, Mirela Zeța a dezvăluit cum și-a pus amprenta COVID-19 asupra vieții ei profesionale, dar și personale. Actrița recunoaște că, pentru un actor, imposibilitatea de a sta departe de scenă este un chin, ea însăși fiind în pragul disperării.

„Au fost oameni care au fost înfricoșați de acest virus, de contactul fizic și îi înțeleg. Eu am fost în pragul disperării. Să stai atât de multă vreme acasă, să nu te antrenezi în meseria asta e un risc major. Un actor atunci când stă și nu își practică meseria capătă o nesiguranță foarte mare și o îndoială. Se tocesc toate simțurile', a mărturisit Mirela Zeța, vizibil afectată.

Întrebată ce a făcut în ultima vreme, actrița a mărturisit: „Am trecut prin mai multe etape, de la șlefuit mese, curățenie acasă, gătit, pâine, rețete culinare, ordine și disciplină, până la haos. Și acolo a fost încercarea cea mai grea. Dar mă bucur că am trăit-o și mă bucur că am avut căutări în pandemie, am trecut de la munca fizică, muncă sănătoasă, la lucru cu mine și lucru cu colegi de-ai mei și… am văzut lumina de la capătul tunelului.”, i-a dezvăluit actrița lui Marius Tucă.

Înainte de pandemie, Mirela Zeța juca la Teatrul Metropolis în „Hamlet' și în „Titanic Vals' și chiar înainte de lockdown repeta un text care îi plăcea foarte mult, dar nu a vrut să spună despre ce e vorba, căci e o surpriză pe care o pregătește celor care iubesc teatrul.

Citește și: Scandal între Marina Almășan și Leonard Miron. Reacția prezentatoarei după ce a fost acuzată că „s-a căsătorit cu oricine a avut influenţă’

Citește și: O mai ții minte pe Miki de la K-pital? Cum arată și cu ce se ocupă la 20 ani de la destrămarea trupei

Citește și: Ionuț Dolănescu, despre relația dintre tatăl lui, regretatul Ion Dolănescu, și Nadia Comăneci: „A venit Miliția și l-a luat la secție’

Când a fost întrebată despre solidaritatea între artiști, Zeța a oftat adânc încercând să înțeleagă: „Care solidaritate?'.

„Cred că a fost un moment în care ne-am unit în trupa teatrului să facem ceva împreună. Am profitat de pandemie să scoatem ceva bun și să demonstrăm cumva lumii că fără noi nu se poate și viața nu e atât de frumoasă, că avem nevoie de artiști în general', a continuat actrița.

Actrița nu a vrut să comenteze felul în care au gestionat autoritățile ca să nu și le pună în cap. Într-un final a spus că există cât de cât solidaritate între artiști și, în mod diplomat, a spus că e loc de mai bine.

Mirela Zeța s-a iubit cu Mihai Bendeac

Mirela Zeța și Mihai Bendeac au trăit o frumoasă poveste de dragoste în studenție, însă din păcate relația nu a durat.

„Eram în facultate, prin anul doi… Ce vremuri… N-a durat foarte mult, dar a fost superb şi am avut multe de învăţat de la ea. Nu am fi putut să rămânem împreună, întrucât avem personalităţi ce se lovesc mereu cap în cap',  a spus Bendeac în urmă cu ceva timp.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter