Amalia Enache a intrat în concediu de maternitate

Publicat pe

Amalia Enache a prezentat aseară ultima ediţie a Ştirilor de noapte, viitoarea mămică intrând de astăzi în concediu de maternitate.

 

Prezentatoarea care urmează să aducă pe lume o fetiţă a avut parte de o surpriză extrem de frumoasă din partea colegului său, Cristian Leonte, alături de care prezintă ştirile de 7 ani şi jumătate.

 

Amalia a apreciat mult gestul lui Cristian, căsătorit cu jurnalista Paula Hero şi tată a doi copii, despre care spune că este „impecabil':

 

„Flori împachetate în Salutul-editorial pe care îl scriem de 7 ani și jumătate de când prezentam seara de seara împreună Stirile Noptii și bomboane Duet. Surpriza mea de aseară, înainte de concediul mai lung ce ma așteaptă, de la colegul meu cel impecabil, Cristian Leonte. Nu cred sa existe jurnalist cu o mai mare stăpânire de sine și luciditate, în orice situație, și va garantez ca orice cuvânt veți auzi rostit de el, e bine cântărit și orice informație, chiar când arde lumea, e foarte, foarte bine verificată. Nu am avut niciodata emotii cand am fost cu el, pe vreo scena sau la stiri, datorita stapanirii lui de sine si nu mi-am curatat niciodata masina de zapada; o gaseam noaptea, dupa stiri, cand sa plec acasa, gata curatata de el. Pe curand!', a scris Amalia pe pagina sa de Facebook.

Amalia Enache a intrat în concediu de maternitateAmalia Enache a intrat în concediu de maternitate

 

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter