Amalia Năstase se mută din România. Fosta soție a lui Ilie Năstase are planuri mari

Publicat pe .

Amalia Năstase are de gând să se mute din România, iar motivul sunt chiar fiicele ei. Fosta soție a lui Ilie Năstase are planuri să se mute în Statele Unite ale Americii. Fetele ei își doresc să studieze în America și să-și trăiască viața acolo.

Aproape toate vacanțele pe care le are, Amalia Năstase le petrece în Los Angeles. Alessia și Emma își doresc foarte mult să studieze în America, iar mama lor vrea să le facă pe plac. Cele două fete ale lui Ilie Năstase învață la Școala Americană și își doresc să plece definitiv din România.

„Ele merg la Școala Americană de mici, Toma merge și el de anul acesta. Sunt educate în sistemul ăsta și bineînțeles că următorul pas va fi să meargă la facultate acolo. Alessia mai are doi ani. Sunt pregătită să le văd la facultate, dar nu-mi vine să cred că au crescut așa mari și că, practic, mai am doi ani până când Alessia pleacă de la noi de acasă! Dacă doi dintre copiii mei vor fi acolo, n-are rost să stăm despărțiți. Nu știm încă ce o să facem, dacă o să cumpărăm ceva în America, pentru că nu am făcut încă nici un plan, dar când s-o întâmpla cu facultatea Alessiei, o să vedem…', a declarat Amalia pentru Libertatea.

Citește și: Amalia Năstase și-a propus să slăbească 30 de kilograme! Urmează o dietă care ține doar 28 de zile!

Citește și: Amalia Năstase a petrecut alături de Kim Kardashian și Kylie Jenner. S-a distrat de minune în America

FOTO: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton