Mama Andreei Bălan, primele declarații despre iadul prin care a trecut fiica ei: ”Toată țara știa, numai eu nu știam”

Publicat pe
Mama Andreei Bălan, primele declarații despre iadul prin care a trecut fiica ei: 'Toată țara știa, numai eu nu știam'Mama Andreei Bălan, primele declarații despre iadul prin care a trecut fiica ei: 'Toată țara știa, numai eu nu știam'

La finalul unei luni de foc, petrecute prin spitale după ce a intrat în stop cardio-respirator în timpul operației de cezariană, Andreea Bălan este în sfârșit acasă. Artista a urcat pe vlogul său un video emoționant în care mama ei relatează cum a perceput pericolul prin care a trecut fiica aflată la un pas de moarte.

Andreea Bălan a trecut cu bine peste o lună de foc, începută cu stop cardio-respirator în timpul unei simple operații de cezariană și încheiată cu alte trei operații menite să îndepărteze o serie de hematoame. Întoarsă acasă la fetițele sale, Ella Maya și Clara Maria, Andreea a intrat în ritmul normal de viață, ajutată de mama sa.

Mama Andreei Bălan, mărturisire emoționantă despre clipele dramatice prin care a trecut unicul ei copil

În cel mai recent video urcat pe canalul său de Youtube, artista stă de vorbă cu cea care i-a dat viața despre momentele dramatice prin care a trecut întreaga familie în ziua în care Andreea a intrat în stop cardio-respirator.

'George a vrut să mă menajeze și nu mi-a zis ce s-a întâmplat, eu eram la locul  de joacă cu Ella. M-a sunat la 22:30 o colegă de-a Andreei, dupa ce presa vuia. A fost foarte dureros. (…) L-am sunat pe George imediat după ce m-a sunat Miruna. El mi-a zis că o să fie bine, m-a încurajat, deși nici el nu știa bine ce se întâmplă. Mi-a zis 'Andreea se va trezi, doctorii m-au asigurat ca va fi bine'.  Eu am aflat totul după ce am culcat-o pe Ella, ultima. Toată țara știa, numai eu nu știam. Eu stăteam liniștită, știam că totul e în regulă la spital. (…) Nu dorim nimănui să treacă prin ce am trecut noi. Nu dramatizăm, dar a fost greu…', a povestit mama Andreei Bălan despre iadul prin care a trecut în ziua în care unica sa fiică era să-și piardă viața.

'A venit la spital a doua zi, eu nu țin minte când m-a vizitat. De aia am spus la televizor apoi că nu a venit la spital',a  completat Andreea, vizibil emoționată de mărturisirile făcute de mama ei.

Andreea Bălan, la un pas de moarte

În data de 4 martie, Andreea Bălan a adus-o pe lume pe Clara Maria, cel de-al doilea copil al său și al soțului ei, actorul George Burcea. O fetiță sănătoasă, care a cântărit la naștere 3,2 kg. În timpul nașterii prin cezariană, au apărut însă complicații grave, în urma cărora Andreea a intrat într-un stop cardio-respirator. Ulterior, medicii au declarat că Andreea a suferit o embolie amniotică, o complicație care se întâmplă o dată la 80.000 de cazuri, doar 10% dintre paciente reușind să supraviețuiască.

Foto: Instagram

Citește și:

Imagine de senzație cu Adelina Pestrițu și fiica ei la piscină. Vedeta arată impecabil în costum de baie!

Elena Gheorghe și familia, pictorial EXCLUSIV în VIVA! de aprilie. Povestea nespusă a unei iubiri interzise

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter