Mama Antoniei, sexy și la 51 de ani. Dar stai să vezi cum arăta Denise Iacobescu în tinerețe!

Publicat pe
Mama Antoniei, sexy și la 51 de ani. Dar stai să vezi cum arăta Denise Iacobescu în tinerețe!Mama Antoniei, sexy și la 51 de ani. Dar stai să vezi cum arăta Denise Iacobescu în tinerețe!

Dacă Antonia este una dintre cele mai frumoase femei din țară, mama sa se plasează cu ușurință în topul celor mai sexy mame de vedete. Denise Iacobescu a făcut recent publică o imaginea de pe vremea când avea exact vârsta fiicei sale, 29 de ani. Era de o frumusețe rară!

Denise Iacobescu, mama Antoniei, este, la 51 de ani, una dintre cele mai sexy femei din showbiz. Dacă mai era nevoie de vreo dovadă că Antonia de la ea a moștenit frumusețea, mama artistei a postat recent pe Instagram o fotografie  din tinerețe. Mai precis, de pe vremea când avea fix vârsta celebrei sale fiice, așa cum a precizat: 'Am postat o fotografie făcută acum 22 de ani. Aveam exact vârsta pe care o are fiica mea acum', a consemnat Denise Iacobescu care, la 51 de ani, nu doar că nu-și arată vârsta, însă se și menține în formă prin mișcare și o atenție sporită la alimentație. Desigur, nici nu e greu să te menții activă cu trei nepoți.

Cum se menține mama Antoniei în formă la 51 de ani

Datorită locurilor de muncă, pot să spun că mi-am dus viaţa pe tocuri de 11 centimetri şi, de când am nepoţi, încalţ destul de des adidaşi.  (…) Merg la sală când am timp. Uneori ajung o dată pe săptămână, alteori de trei ori. Am circuitul meu de exerciţii, lucrez anumite părţi ale corpului, iar când nu am timp, lucrez acasă. Merg foarte mult pe jos, cu bicicleta, beau apă cât se poate de mult'. (…) De la vârsta de 12 ani am descoperit cremele şi produsele  pentru îngrijire a tenului. Folosesc creme de gălbenele care costă câţiva lei, dar şi produse de marcă. E important să te demachiezi şi să te hidratezi, deoarece, cu vârsta, tenul se usucă. Crema cu vitamina A face minuni în jurul ochilor şi, ca să evit ridurile de expresie, nu ies din casă fără ochelari de soare. Acasă am aparatura necesară: dispozitive manuale pentru curăţare, cele cu ultrasunete. Le am pe toate pentru că am fost şi cosmeticiană'. (…)Mănânc cam tot ce vreau. Dulciurile sunt păcatul meu. Îngheţata e pe primul loc, apoi amandinele. Nu sunt simandicoasă la mâncare, însă am renunţat la pâine', a declarat mama Antoniei pentru Click! acum ceva vreme, adăugând că nu a vizitat încă un medic estetician.

Foto: Instagram

Citește și:

Imagine de senzație cu Adelina Pestrițu și fiica ei la piscină. Vedeta arată impecabil în costum de bDaie!

Diana Munteanu, corp de milioane la 40 de ani. A pozat sexy în VIVA! de aprilie

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter